„Trebuie să forțăm adversarul să greșească și să marcăm goluri”

11 May. 2012, 12:37 Liga 2

Reveniți pe primul loc al seriei, Viitorul Constanța va întâlni în etapa a 26-a, de la ora 11:00, pe CS Otopeni, un adversar rănit serios în orgoliu după ultimele rezultate înregistrate. Fără victorie pe teren de cinci etape, ilfovenii se vor deplasa la Ovidiu pentru a-și vinde scump pielea cu toate că nu au emoții cu retrogradarea.

Cătălin Anghel, antrenorul Vitorului, este conștient de greutatea meciului cu CS Otopeni, însă speră ca fotbaliștii săi să se impună și să rămână lideri.

„Nu prea mai există meciuri ușoare pentru că orice echipă vine la Constanța cu gândul să scoată un rezultat pozitiv. Mâine ne așteaptă un meci foarte greu chiar dacă adversara noastră nu se află în jumătatea superioară a clasamentului. Niciun meci nu seamănă cu altul și pe noi nu trebuie să ne adoarmă ultimele rezultate ale Otopeniului. Știu că Otopeniul se mobilizează foarte bine și are în componență jucători ce au evoluat la nivelul primului eșalon, ce pot face diferența. Noi trebuie să fim atenți la toate detaliile, să punem presiune pe adversar și să câștigăm mâine.

Pe noi trebuie să ne intereseze cum facem și ce producem în teren pentru a câștiga. Trebuie să ne facem jocul nostru, să forțăm adversarul să greșească și să marcăm goluri. Nu trebuie să dăm nicio șansă adversarului să simtă că poate obține un rezultat pozitiv la Constanța.

Mă aștept la un meci foarte disputat. Revenirea pe prima poziție prin succesul de la Brăila a adus mai mult liniște, însă nu avem timp să sărbătorim pentru că ne așteaptă meciuri din trei în trei zile din care trebuie să scoatem maximum.” a spus, pentru site-ul oficial al echipei constănțene, Cătălin Anghel, care a recunoscut că pentru meciul cu ilfovenii va avea și câteva absențe: „Contra Otopeniului ne va lipsi Cârstocea, care este suspendat. Mai avem alți doi jucători cu probleme de sănătate, însă sper să le remediem până la ora jocului.”

11 May. 2012, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă