„Trebuie să facem totul pentru a câștiga la Buzău”

06 Oct. 2011, 17:18 Liga 2

FC Botoșani nu se mulțumește cu un punct la Buzău. Vali Bordeanu, antrenorul secund al FC Botoșani spune că un egal la Buzău nu ne-ar ajuta prea mult și că victoria este obligatorie în condițiile în care roș-alb-albaștri vin după trei remize consecutive.

„Plecăm cu un obiectiv clar de a câștiga la Buzău. E frustrant că sunt trei meciuri fără victorie. Trebuie să facem totul pentru a câștiga la Buzău. Eu sper că ne vom întoarce cu cele trei puncte care ne sunt necesare. Presiune este. Nici noi nu suntem mulțumiți de locul pe care îl ocupăm în clasament. Trebuie să ajungem cât mai repede în partea superioară a clasamentului pentru că putem pierde contactul cu primele locuri. Prioritar este să nu pierdem dar egalurile nu ne ajută cu nimic. Trebuie să câștigăm cu orice preț la Buzău. Am urmărit meciurile lor, avem informații despre ei, sunt o echipă bătăioasă. O să fie un meci crâncen”, a spus Vali Bordeanu, antrenorul secund al FC Botoșani.

Marius Matei, atacantul echipei FC Botoșani consideră că Gloria Buzău poate fi învinsă. În același timp, jucătorul botoșănean se așteaptă la o partidă dificilă deoarece Gloria Buzău se apără foarte bine.

„Îl știu pe nea Mișu (Mihai Ciobanu). Pregătește foarte bine meciul. Ei nu au veleități foarte mari pe atac. Se apără bine, au un joc bine organizat. E punctul forte a lui nea Mișu. Noi cred că avem o echipă mai experimentată și cu jucători mai valoroși. Avem toate șansele să câștigăm la Buzău”, a spus Marius Matei.

Sursa: btonline.ro

06 Oct. 2011, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă