„Toți merităm amenda, eu sunt mai vinovat decât jucătorii”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 00:51 Liga 2

Antrenorul Farului, Alin Artimon, se consideră principalul vinovat pentru înfrângerea seferită de constănțeni cu Dinamo II, scor 4-0. Acesta spune că amenda este meritată și laudă clubul pentru că a pus piciorul în prag și a luat măsuri.

„Nu am discutat cu jucătorii după meciul de la Dinamo II pentru că nu aveau ce analiza. În condițiile în care nu am jucat, nu am avut ce analiza. Când nu contezi din minutul 1 până în minutul 90, nu ai ce discuta. Toți merităm amenda, eu sunt mai vinovat decât jucătorii pentru că eu îi antrenez și eu am pregătit jocul. Este normal ca primul amendat să fiu eu. Ca antrenor merit amenda asta. Ca principiu, clubul trebuie să reacționeze.”, a declarat antrenorul Alin Artimon, citat de fcfarul.ro.

După înfrângerea în fața „lanternei roșii”, jucătorii și tot staff-ul Farului au fost amendați cu câte 4.000 lei. Pe lângă această sancțiune, Matei și Stoianof au fost lăsați în afara lotului pentru meciul din etapa a 10-a cu ACS Buftea după ce n-au respectat deciziile antrenorului. Mai mult, jucătorii au fost nevoiți să jure cu mână pe Biblie că și-au apărat corect șansele și că nu sunt implicați în mafia pariurilor.

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 00:51 Liga 2
Pe aceeași temă