„Tot timpul dăm vina pe ceva. Ghinion, a bătut vântul, a fost soare, au înjurat spectatorii”

04 Oct. 2011, 16:23 Liga 2

Directorul executiv al FC Botoșani este nemulțumit de atitudinea unor jucători în acest debut de campionat. Oficialul botoșănean consideră că nu ar trebui căutate scuze pentru rezultatele slabe din debutul campionatului ci ar trebui făcută o analiză corectă a evoluțiilor tuturor jucătorilor.

„Tot timpul dăm vina pe ceva. Ghinion, a bătut vântul, a fost soare, au înjurat spectatorii. Cred că ar fi mai bine să analizăm munca, evoluția fiecăruia. Fiecare jucător să-și facă o autoevaluare și să-și dea seama că anul acesta se fac eforturi deosebite. Am adus jucători care am spus că sunt de calitate”, a spus Dumitru Brânză care a mai adăugat: „Am văzut că spun să avem răbdare. Avem răbdare la copii și juniori dar la un jucător de 25-26 de ani ce răbdare să ai. Să ajungă la 30 de ani și să iasă la pensie la FC Botoșani. Suntem foarte nemulțumiți de locul în clasament și asta ar trebui să dea de gândit”.

„Avem ceva semnale că unii jucători nu sunt preocupați de viața sportivă”

Oficialii clubului moldovean au aflat că unii jucători nu sunt preocupați prea mult de fotbal. Din câte se pare, unii jucători de la FC Botoșani își pierd uneori nopțile prin cluburi și de aceea randamentul lor nu este unul foarte bun.

„Jucătorii sunt tratați ca niște profesioniști. Nu sunt controlați. Se consideră că sunt jucători profesioniști și nu trebuie urmăriți prea des. Avem ceva semnale că unii jucători nu sunt preocupați chiar de viața sportivă. Am primit semnale atât săptămâna trecută cât și astăzi și vedem cum vom rezolva”, a spus Dumitru Brânză.

„Au fost gesturi care rar se pot vedea pe un teren de fotbal”

Directorul executiv consideră că gesturile făcute de Flaviu Chișu și Marius Matei la meciul cu Delta nu sunt normale. Oficialul botoșănean spune că prin astfel de gesturi îi fac pe spectatori să nu mai vină la meciurile de pe teren propriu ale roș-alb-albaștrilor.

„Am luat o poziție asupra acestor acte nesportive a jucătorilor. Nimeni nu acceptă așa ceva. Noi ne dăm tot interesul să vină lumea la stadion și ei probabil nu au niciun interes să vină lumea la stadion. Probabil nu le place să joace cu tribunele pline. Au fost gesturi care rar se pot vedea pe un teren de fotbal. După gestul lui Chișu, acum Matei a încercat să intre în discuție cu spectatorii”, a spus Dumitru Brânză.

Sursa: btonline.ro

04 Oct. 2011, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă