Timișorenii sunt pregătiți de duelul Poli contra Poli! Dorin Toma vrea să bucure fanii cu primul succes acasă: ”Fotbalul e pentru spectatori.” Hațegan n-a putut dormi în ultimele patru nopți

Anda DELIU 25 Aug. 2021, 16:16 Liga 2
Timișorenii sunt pregătiți de duelul Poli contra Poli! Dorin Toma vrea să bucure fanii cu primul succes acasă: ”Fotbalul e pentru spectatori.” Hațegan n-a putut dormi în ultimele patru nopți

În deschiderea etapei a 5-a a Ligii 2 se va juca un derby ”studențesc”, Poli Timișoara contra Poli Iași.

Bănățenii au două succese în acest debut de sezon, dar ambele în deplasare, iar, în acest context, este normal ca echipa să spre la prima victorie obținută și pe teren propriu. De partea cealaltă, moldovenii au înregistrat abia runda trecută primele puncte în acest campionat, după victoria în fața invincibilei de până atunci ”U” Cluj.

Antrenorul Dorin Toma știe că nu va fi un meci ușot contra elevilor lui Costel Enache.

Dorin Toma, înaintea meciului cu Poli Iași: ”Adversarul a păstrat mulţi jucători din sezonul trecut, din Liga 1”

Singurii jucători cu probleme medicale la timișoreni sunt Sebastian Serediuc și Denis Radu.

”Ne aşteaptă un joc foarte dificil, poate cel mai greu pe care-l avem până în acest moment. E un adversar care vine din Liga 1, un adversar care a păstrat mulţi jucători din sezonul trecut, nu mai puţin de opt jucători, plus încă doi-trei jucători pe care i-a transferat din Liga 1. Unul dintre ei, cel mai emblematic, fiind Camara de la FC Botoşani. Suntem pregătiţi pentru acest joc, suntem două echipe în creştere de formă, atât Iaşiul, cât şi noi, şi dorim să facem un joc cât mai bun şi să continuăm pe această pantă ascendentă”, a declarat Dorin Toma.

Visul unei nopți de vară: Un succes pe ”Dan Păltinișanu”

Antrenorul maramureșean a vorbit din nou despre faptul că echipa mai are potențial de creștere, mai ales că lotul s-a conturat târziu.

(n.r întrebat despre prima victorie acasă) Ne dorim foarte mult acest lucru. A fost primul joc în deplasare în care nu am primit nici gol. Încercăm să reglăm anumite lucruri, să creștem de la joc la joc. Ne dorim victoria pentru suporterii noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare. Fotbalul e pentru spectatori”, a mai spus Toma.

  • În precedentele patru meciuri din acest sezon, Poli Timișoara a înregistrat următoarele rezultate: 0-3 la ”U” Cluj, 3-1 la Dunărea Călărași, 1-1 acasă cu FC Buzău și 2-0 la Unirea Constanța.

Roberto Hațegan nu poate dormi de emoție

Roberto Hațegan, născut în SUA, marcator în meciul trecut, la Techirghiol, a mărturisit că nu mai poate dormi de emoție, pentru că așteaptă meciul cu moldovenii retrogradați din Liga 1.

”Nu am putut să dorm în ultimele 3-4 zile, că mă tot gândesc la meci, M-am uitat pe înregistrările video cu Poli Iași. Va fi un meci foarte greu, sunt foarte agresivi. Noi trebuie să dăm totul pe teren”, a spus Hațegan, care are 50 de minute jucate în două meciuri în acest sezon pentru Poli Timișoara.

Cu 7 puncte acumulate în acest sezon, Poli Timișoara e pe locul 7 în Liga 2. Poli Iași e pe poziția a 12-a, cu 3 puncte. Meciul dintre cele două echipe cu numele Politehnica are loc joi, de la ora 20:00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu” și deschide etapa a 5-a.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sergiu-popovici-a-ajuns-in-spania-dupa-despartirea-de-poli-timisoara-va-juca-la-un-club-cunoscut-insa-retrogradat-in-liga-4-19197337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-5-a-a-ligii-2-incepe-tot-de-joi-acum-cu-meciul-in-care-se-intalnesc-cele-doua-politehnica-din-campionat-programul-jocurilor-si-cele-sase-optiuni-ale-televiziunilor-19197326

Anda DELIU 25 Aug. 2021, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă