Tensiune maximă la Rapid. Fanii au sărit să-l bată pe Cristescu, l-au amenințat și i-au cerut să vândă echipa

Marius ANGHEL 12 Mar. 2014, 18:03 Liga 2
Tensiune maximă la Rapid.** Fanii au sărit să-l bată pe Cristescu, l-au amenințat și i-au cerut să vândă echipa
  • Un grup de suporteri ai Rapidului au sărit să-l bată pe Nicolae Cristescu, patronul clubului, la finalul remizei de la Clinceni, 0-0.

 

Spiritele s-au încins în tabăra Rapidului, după ce giuleștenii au remizat la Clinceni, scor 0-0. Suporterii oaspeților care au făcut deplasarea la această partidă i-au cerut socoteală la finalul partidei lui Nicolae Cristescu. Patronul grupării din Giulești este considerat principalul vinovat pentru situația dezastruoasă din punct de vedere financiar prin care trece echipa.

Fanii au sărit să-l bată pe Cristescu și numai intervenția promptă a forțelor de ordine l-au salvat pe omul de afaceri. Rapidiștii au recurs amenințări și i-au cerut lui Nicolae Cristescu să vândă cât mai repede clubul. Atitudinea suporterilor seamănă cu cea avută în vremea când patron era George Copos.

Ultrașii Rapidului nu l-au uitat nici pe George Copos, fostul patron al clubului. În drumul spre București, fanii au făcut o escală la penitenciarul Rahova, acolo unde a fost închis omul de afaceri ca urmare a decizie din Dosarul Transferurilor. Aceștia l-au apostrofat în fața închisorii atât pe Copos, cât și pe Mihai Stoica, fostul manager al Stelei fiind de asemenea închis în Dosarul Transferurilor.

La începutului lui iulie 2013, Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir au preluat de la George Copos clubul Rapid, la capătul mai multor luni de negocieri.

Marius ANGHEL 12 Mar. 2014, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă