Tărlungeniul, la două puncte de play-off. Kiss nu-și face iluzii: „Mai este mult până departe”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 13:28 Liga 2
Tărlungeniul, la două puncte de play-off.** Kiss nu-și face iluzii:

• Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Unirea Tărlungeni este „în cărți” pentru un loc ce asigură prezența în play-off
• „Eu sper să fim surpriza plăcută a campionatului după meciul cu Clinceniul din ultima etapă a sezonului regulat”, spune antrenorul Laszlo Balint

La primul sezon în Liga a II-a, Unirea Tărlungeni este la un pas de o surpriză de proporții. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, echipa brașoveană este la două puncte de play-off, lucru la care nimeni nu se aștepta practic la startul sezonului.

Președintele de onoare al echipei, Kiss Iosif, nu-și face iluzii și spune că obiectivul echipei rămâne salvarea de la retrogradare. „Mai este mult până departe. Echipa a muncit în acest campionat, păcat de înfrângerea de la Buzău unde am avut parte de un arbitraj care efectiv și-a bătut joc de noi. Vom trimite dvd-ul cu înregistrarea meciului de la Buzău la CCA pentru că este inadmisibil de ce arbitraj am avut parte. Noi suntem o echipă mică, dar vrem să fim tratați corect. Este păcat de munca băieților și a antrenorului. În cazul fericit în care vom ajunge în play-off sunt convins că nu ne vom face de râs și nu vom fi ciuca bătăilor. Noi ne-am descurcat bine atunci când am întâlnit echipele din fruntea clasamentului și am câștigat cu Rapidul, cu Slobozia și cu Berceni”, spune Kiss.

„Cu puțină șansă putem ajunge în play-off”

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint se concentrează asupra meciului de sâmbătă cu SC Bacău. „Pentru noi cel mai important meci este cel cu Bacăul de sâmbătă. Până la finalul sezonului regulat vom mai juca cu Brăila și Clinceni și problema este că ultimele trei etape se vor disputa pe parcursul a șapte zile. Vor fi trei meciuri grele din care noi ne propunem să scoatem maximum. Eu spun că dacă vom avea puțină șansă putem ajunge în play-off. În play-out situația este foarte complicată și orice meci va fi cu sabia deasupra capului. Eu sper să fim surpriza plăcută a campionatului după meciul cu Clinceniul din ultima etapă a sezonului regulat”, spune Balint.

Surprize pentru Bacău

Pentru meciul de sâmbătă cu SC Bacău, Balint va trebui să găsească soluții pentru că Pastor, Antoche și Vlăsceanu sunt accidentați. „Să vedem ce surprize vom pregăti pentru meciul de sâmbătă. Trebuie să găsesc soluții pentru primul 11″, declara antrenorul Unirii.

Defensivă redutabilă

După 23 de etape, Unirea Tărlungeni ocupă locul 8, la două puncte de SC Bacău, ocupanta locului șase, ultimul care asigură prezența în play-off. Brașovenii stau prost în atac, cu doar 14 goluri marcate, în schimb defensiva este una redutabilă cu doar 18 goluri primite, doar primele două clasate CSMS Iași și Rapid stând mai bine la acest capitol. „Este adevărat că nu am marcat foarte multe goluri, pentru că am ratat foarte mult. Faptul că primim puține goluri arată faptul că suntem o echipă organizată pe faza defensivă”, spune Laszlo Balint.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă