Tănasă îndeamnă la mobilizare: „Ne așteaptă meciul cu CSMS Iași, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 16:19 Liga 2
Tănasă îndeamnă la mobilizare:**

La FC Farul a avut loc ieri o ședință de analiză a partidei de la Clinceni și de evaluare a situației actuale a echipei. În lipsa patronului Giani Nedelcu, reținut la București de afaceri, întâlnirea a fost condusă de președintele Neculai Tănasă. Acesta a discutat și cu antrenorul Ion Răuță, și cu jucătorii, îndemnând la mobilizare pentru depășirea înfrângerii cu FC Clinceni (0-3).

„Nu mai trebuie să plângem după punctele de la Clinceni, că nu ni le mai dă nimeni înapoi. Nu e momentul să căutăm vinovați (arbitrii, ratările noastre din prima repriză etc.) sau să dictăm sancțiuni, că nu ajută la nimic. Capul sus, ne așteaptă meciul cu CSMS Iași, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. L-am încurajat pe Ion Răuță și am avut o discuție similară și cu jucătorii. Și la bine, și la rău suntem împreună. Trebuie să ne pregătim bine pentru partida cu ieșenii”, a declarat Neculai Tănasă.

După cinci etape, FC Farul se află pe locul cinci în clasamentul Ligii a 2-a, cu 7 puncte, după două victorii, un egal și două înfrângeri (golaveraj 4-6, +1 la adevăr).

Partida următoare, cu CSMS Iași, de la Constanța, se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00. Formația din Iași se află pe locul doi, cu 12 puncte, având ca obiectiv declarat promovarea.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă