Szilard Veres a făcut pasul la CS Mioveni și recunoaște: ”N-am stat deloc pe gânduri, sunt foarte fericit că am ajuns aici”. Mijlocașul e convins că promovarea va fi bifată la finalul sezonului

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Aug. 2020, 19:38 Actualizat: 26 Aug. 2020, 19:40 Liga 2
Szilard Veres a făcut pasul la CS Mioveni și recunoaște: ”N-am stat deloc pe gânduri, sunt foarte fericit că am ajuns aici”. Mijlocașul e convins că promovarea va fi bifată la finalul sezonului

Szilard Veres (24 de ani) este unul dintre fotbaliștii pe care CS Mioveni i-a transferat în această vară. Mijlocașul a venit de la FK Csikszereda, unde anul trecut s-a luptat pentru salvarea de la retrogradare, dar de această dată a hotărât să schimbe echipa și să meargă la una dintre candidatele la promovare. Acesta a fost unul din argumentele pentru care fotbalistul a plecat de la Miercurea Ciuc, după cum chiar el a declarat.

  • Alexandru Iacob (fundaș central, 31 de ani, ex Rapid), Sergiu Negruţ (atacant, 27 de ani, ex Turris Oltul), Daniel Toma (mijlocaș central, 21 de ani, împrumutat de la FCSB), Iustin Popescu (portar, 26 de ani, ex Chindia Târgoviște) și Laurențiu Marinescu (mijlocaș central, 36 de ani, ex Petrolul) au mai semnat cu CS Mioveni în această vară.

Szilard Veres: ”Sezonul trecut am jucat contra CS Mioveni, mi s-a părut cea mai puternică echipă din campionat”

Szilard Veres a precizat că înainte să-și pună semnătura pe contractul cu CS Mioveni a purtat o serie de discuții cu cei de acolo și a înțeles că pretențiile clubului rămân în continuare ridicate. Este convins că alături de jucătorii care au venit în această vară în lot, dar și alături de cei care au rămas la echipă după ratarea promovării, Mioveniul se va lupta, din nou, cu șanse reale la accederea în Liga 1.

Am decis să vin la Mioveni pentru că este una dintre cele mai puternice echipe din Liga a 2-a , iar asta a demonstrat-o și sezonul trecut când a fost doar la un pas de promovare. N-am stat aşadar deloc pe gânduri când am auzit de interesul clubului pentru mine şi sunt foarte fericit că am ajuns aici.

Ştiam despre CS Mioveni că este o echipă cu jucători valoroşi şi experimentaţi, şi că este un club unde se doreste performanţă. Sezonul trecut am jucat contra CS Mioveni în meciul direct şi, sincer, mi s-a părut cea mai puternică echipă din campionat din toate punctele de vedere. Sper ca în noul sezon să îmi ajut echipa cât mai mult şi să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc să terminăm campionatul pe locurile de play-off şi apoi pe cele promovabile”, a spus Szilard pentru CS Mioveni.

Szilard Veres a jucat 18 meciuri pentru FK Csikszereda sezonul trecut 

Szilard Veres este originar din Cluj-Napoca, iar în sezonul trecut a evoluat în 18 meciuri, 13 ca titular, la FK Csikszereda, pentru care a înscris și un gol, în remiza de pe teren propriu cu Dunărea Călărași (scor 1-1). Cu formația din Miercurea Ciuc a jucat și în Liga 3, de unde a promovat vara trecută.

În cariera sa, petrecută în mare parte până acum la CFR Cluj, a jucat în 15 meciuri pentru tripla campioană consecutivă a României și are un astfel de trofeu în palmares, cel din 2016. A mai fost împrumutat la Național Sebiș și în Ungaria, la Gyirmot, pentru care a prins doar 68 de minute în trei jocuri, în ediția 2016/2017.

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Aug. 2020, 19:38 Actualizat: 26 Aug. 2020, 19:40 Liga 2
Pe aceeași temă