Suporterii FC Farul vor traversa Constanța pentru a promova meciul cu Oțelul. „Marinarii” vor a treia victorie consecutivă

Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 10:49 Liga 2
Suporterii FC Farul vor traversa Constanța pentru a promova meciul cu Oțelul.**

În etapa a zecea a Ligii a 2-a, FC Farul joacă la Constanța cu Oțelul Galați, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17:00, iar pentru o promovare cât mai bună a acestei partide, suporterii vor participa, vineri, 23 octombrie, la o acțiune de amploare.

„În ideea de a promova meciul cu Oțelul Galați și de a readuce lumea la stadion, ne-am gândit să facem o coloană de mașini, care să traverseze orașul de la un capăt la altul. În fața coloanei, va fi o mașină cu portavoce, care va anunța în permanență partida. În spatele ei, vom merge cu toții în coloană”, au postat fanii pe Facebook.

Pentru reușita acțiunii, e nevoie atât de participanți deținători de mașini, cât și de susținători „pietoni” ai Farului. „Avem nevoie de confirmări pentru toți cei care pot veni cu mașina. De asemenea, e nevoie și de suporteri care nu au mașină. Trebuie să fim cât mai mulți la geamurile autoturismelor, cu fulare sau steaguri. În Constanța doar Farul contează!”, au mai scris fanii pe rețeaua de socializare.

La final rămân la stadion

Participanții la acțiunea de promovare a meciului Farul – Oțelul se întâlnesc vineri, la ora 17:00, în parcarea de la Kaufland (spre ieșirea din spate, pentru a găsi loc de parcare toți la un loc). De acolo, se va pleca pe traseul: Kaufland – Gară – Far – Poarta 6 – întoarcere prin Anda – CET – Pod Butelii – Inel II – Institutul de Marină – Soveja – Tomis III – Boema – Cireșica – Sat Vacanță – Pescărie – Delfinariu – stadion „Farul”. La ora când coloana de mașini va ajunge la arena de fotbal, echipa va avea antrenament, iar toți fanii vor rămâne la stadion.

„Oțelul e un adversar de luat în seamă”

În clasament, FC Farul se află pe locul cinci, cu 14 puncte, iar Oțelul, echipă retrogradată din Liga 1, care se confruntă cu probleme mari, ocupă poziția a 11-a (din 13 echipe), cu șapte puncte. În ciuda situației dificile în care se află gălățenii, Auraș Brașoveanu, președintele executiv al Farului, îndeamnă echipa constănțeană să trateze meciul cu seriozitate și concentrare.

„Niciun meci nu e ușor, toate au un grad de dificultate. Oțelul e un adversar de luat în seamă. Formație cu jucători tineri, dar de perspectivă, care, dacă sunt lăsați să joace, pot pune probleme. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și să fim concentrați, pentru a demonstra că am scăpat de atitudinea aceea de superioritate pe care am avut-o la partidele cu echipele din partea de jos a clasamentului și care ne-a costat de fiecare dată. Contra formațiilor din prima jumătate a ierarhiei ne-am mobilizat, avem trei victorii și două egaluri în cele cinci meciuri cu ele”, a spus Auraș Brașoveanu.

Revin Adrian Ionescu și Pătulea

Farul vine după două victorii consecutive, 3-0 la Constanța cu Rapid CFR Suceava și 3-2 în deplasare cu SC Bacău, succes care a fost primul pe teren străin al „marinarilor” din acest sezon. Față de disputa de la Bacău, antrenorul Constantin Gache se va putea baza pe mijlocașul Adrian Ionescu (cel căruia i-a expirat etapa de suspendare) și, mai mult ca sigur, și pe atacantul Adrian Pătulea, care se va reface după accidentare. Va lipsi în schimb mijlocașul Onișor Nicorec (eliminat la Bacău) și se pare că și fundașul Doru Bratu, a cărui absență, din motive medicale, e mai lungă.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 21 Oct. 2015, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă