Suporterii Farului intră în greva foamei: „Iubirea pentru acest club e mai presus de sănătate”

Marius ANGHEL 09 Aug. 2013, 19:14 Liga 2
Suporterii Farului intră în greva foamei:**

Cel mai cunoscut suporter al FC Farul, Sorin Mihăilescu, a declarat că va intra în greva foamei, alături de alți nouă membri ai galeriei, toți protestând astfel față de situația în care se găsește clubul constănțean, amenințat cu falimentul. Inițial, se stabilise că fanii vor merge la București, însă, în cele din urmă, vor rămâne la Constanța.

„Nu numai eu voi intra, ci și alți membri ai galeriei. Diseară (n.r. aseară) stabilim exact numărul. Iubirea pentru Farul e mai presus de sănătate. Vom fi în grevă pe stadionul Giulești, alături de fanii Rapidului, care au intrat deja. Am vorbit deja cu liderul galeriei bucureștene, Gigi Corsicanu, iar mâine dimineață (n.r. astăzi) plecăm în capitală. Din București expunerea e mult mai mare. Pe Giulești, vom avea o zonă de tribună separată de cea a celor 30 de rapidiști intrați în greva foamei. Între cele două galerii au existat disensiuni de-a lungul timpului, însă problemele grave cu care se confruntă cele două cluburi ne-au unit acum. De fapt, asta e rivalitatea, să-ți respecți rivalul. Noi protestăm nu numai față de situația Farului, ci și pentru cea care domnește în întreg fotbalul românesc, unde multe echipe de tradiție au dispărut sau mai au puțin de trăit, apărând în schimb formații precum Chiajna, Viitorul, ACS Recaș”, a arătat Mihăilescu (45 de ani), ieri la prânz.

Aseară, planul a suferit o modificare. „Este posibil ca fanii Rapidului să iasă din greva foamei. Astfel că vom rămâne la Constanța și vom demara acțiunea mâine (n.n. – astăzi), la ora 17.00, pe stadionul Farul II. Vom fi zece suporteri”, a adăugat Mihăilescu.

Acesta a declarat că, ieri, a depus în contul clubului 1.145 de lei, o primă sumă strânsă de suporteri pentru plata insolvenței. „Vom continua campania de strângere de bani pentru Farul, chiar și dacă clubul își va închide porțile. Vrem să arătăm că nouă ne pasă de această echipă”, a precizat Mihăilescu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 09 Aug. 2013, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă