Suporteri de seamă pentru timișoreni. Săpunaru, Niculea și Ioniță țin cu ASU Poli în derby-ul cu UTA

Marius ANGHEL 18 May. 2017, 15:14 Liga 2

Prezenți joi la Timișoara, pentru meciul pe care Astra l-a disputat pe stadionul „Dan Păltinișanu” cu ACS Poli, în cadrul returului semifinalei Cupei României, câștigat cu 3-0 după ce și în tur se impuseseră cu 4-1, jucătorii echipei giurgiuvene Cristian Săpunaru, Daniel Niculea și Alexandru Ioniță și-au arătat susținerea față de ASU Politehnica în derby-ul Vestului cu UTA Bătrâna Doamnă.

Cei trei jucători, fani ai clubului Rapid, ai cărui galerie e înfrâțită cu cea a Politehnicii, s-au fotografiat cu tricourile echipei alb-violete din Liga 2, ASU, și cu o eșarfă cu mesajul: „Înving cei ce nu cedează”. Săpunaru, Niculae și Ioniță vor ține cu Poli în derby-ul cu UTA de duminică.

ASU Poli nu mai are niciun obiectiv în acest sezon al Ligii 2, însă vrea să o încurce pe marea rivală UTA în lupta ei pentru promovarea în Liga 1. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate meciul de la Arad, scor 1-1. Acum, returul va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Înaintea desfășurării etapei a 35-a a Ligii 2, Poli e pe locul 13, cu 37 de puncte, iar UTA e pe locul 2, promovabil direct, cu 62 de puncte.

Suporteri ai echipei timișorene nu sunt doar băieții, ci și o mulțime de fete care preferă culoarea alb-violet:

Marius ANGHEL 18 May. 2017, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă