Șumudică, „Uhrin” de Liga a II-a

14 Jan. 2009, 19:58 Liga 2
Șumudică,  „Uhrin

Miercuri, conducerea echipei FC Ploiești l-a avut drept oaspete pe Marius Șumudică.  Acesta a venit să vadă baza sportivă a clubului, având și o discuție cu jucătorii.

 

Cel mai probabil, Șumudică va avea funcția de consilier spotiv la FC Ploiești, antrenor principal urmând să fie Costel Lazăr, cel care a pregătit echipa de la reunirea ei. Șumudică dorește să vină la Ploiești și susține că: „dacă nu se realizeză promovarea ar fi un mare eșec, deoarece la această echipă , la acest club, cred că nu vor fi problemele pe care le-am trăit la Progresul".

 

Marius Șumudică speră ca în câteva zile situația sa să se rezolve, în sensul că el este declarat antrenor liber de contract după ce nu a primit banii de la Progresul, timp de cinci luni! Până atunci, „Șumi" va urma la Ploiești modelul cehului Uhrin, de la CFR Cluj, deși situația este diferită, pentru că fostul rapidist nu a fost demis, dar nu este plătit de club.

S-a stabilit programul

După perioada de reacomodare la efort, desfășurată la Ploiești, de luni, FC Ploiești va merge în primul cantonament centralizat, ce se va desfășura la Complexul Olimpic Snagov.

Acesta va avea loc între 19 și 30 ianuarie, timp în care se vor juca și două partide amicale, prima dintre ele fiind joi, 23 ianuarie, cu Juventus București. Din 4 februarie, echipa ploieșteană va merge în Antalya, unde va juca 6 meciuri amicale, iar după revenirea în țară, programată pe 19 februarie, se va mai juca un meci amical, ultimul din perioada de pregătire, cu prim-divizionara CS Otopeni.

articol scris de Marian DIMA

 

14 Jan. 2009, 19:58 Liga 2
Pe aceeași temă