Șumudică: „Nu jucăm nimic, îmi vine să intru în pământ!”

27 Aug. 2009, 17:25 Liga 2
Șumudică:** „Nu jucăm nimic, îmi vine să intru în pământ!

Tehnicianul Farului este nemulțumit de faptul că echipa nu joacă în felul în care a făcut-o în cantonamentul de la Montecatini

 

După înfrângerea 1-4 cu Concordia Chiajna, apele s-au tulburat la Farul. Tehnicianul Marius Șumudică admite însă că Farul nu a jucat prost doar la meciul pierdut în etapa trecută ci și la meciul câștigat în runda inaugurală.
 

„Am jucat foarte prost, chiar și la victoria 3-0 de la Giurgiu. Efectiv nu jucăm nimic, îmi vine să intru în pământ. Este cu totul altă echipă decât cea pe care am avut-o în pregătire și nu îmi pot explica de ce s întâmplă așa. Nici măcar jucătorii nu îmi pot explica. Factorul psihic este extrem de important în sport, nu numai în fotbal. Jucătorii actuali ai Farului nu au mai avut un obiectiv ca acesta și nu au mai evoluat împotriva unor echipe care se mobilizează atât de tare”, a spus Șumudică.
 

Antrenorul marinarilor simte și o presiune asupra sa dar consideră că aceasta a fost făcută artificial.
 

„Simt o presiune din partea conducerii clubului dar părerea mea este că aceasta este creată artificial. Am impresia că la Farul nu toată lumea trage la aceeași căruță. Eu încerc să îmi fac meseria cât de bine pot dar fotbalul la Farul nu a început și nu se va termina cu Șumudică. Trebuie însă să ne gândim că au trecut doar două etape și nu trebuie schimbat nimic, trebuie să facem doar ca echipa să joace în modul în care a făcut-o în stagiul de pregătire din Italia. Dacă vor trece patru sau cinci etape fără ca atmosfera să se schimbe și rezultatele să apară atunci da, să mă schimbe”, a mai adăugat tehnicianul echipei de pe litoral.
 

Farul evoluează în etapa a III-a pe terenul revelației Victoria Brănești, echipă ce a acumulat maxim de puncte după două runde. Jocul se dispută sâmbătă cu începere de la ora 11.00.
 

Articol scris de Cristian BANCIU

 

27 Aug. 2009, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă