Șumudică la primul antrenament cu Farul

06 Jul. 2009, 13:36 Liga 2
Șumudică** la primul antrenament cu Farul

Instalat duminică în funcția de principal al echipei de pe litoral, Marius Șumudică a demarat pregătirile pentru viitorul sezon competițional în care Farul va evolua în Liga II. Acesta și-a luat rolul în serios încă de la prima întâlnire cu marinarii, primul antrenament fiind unul extrem de intens și a explicat ce își dorește în viitorul apropiat.

 

„Știu la ce mă înham, este o echipă cu nume în România, cu tradiție. Obiectivul meu imediat este să formez o echipă puternică, să formăm un grup cu care să revenim pe prima scenă. Eu am rămas surprins de ce condiții am găsit aici și este păcat ca Farul să nu activeze în primul eșalon fotbalistic al țării”, a declarat noul antrenor al Farului. „Vreau să înțeleagă toată lumea că fără disciplină nu se poate face performanță. Așa a făcut Petrescu la Urziceni și uitați unde a ajuns. Unde este disciplină, respect față de antrenor și implicit antrenorul față de jucători, atunci vor apărea și rezultatele. Dacă este degringoladă nu se poate face nimic„, a mai spus noul antrenor al echipei de pe litoral.

 

Marius Șumudică va colabora pe banca tehnică a Farului cu secunzii Radu Crețulescu și Bogdan Andone. Acesta din urmă va fi secund dar și jucător, el urmând a reveni în țară după cinci ani petrecuți în Cipru.
 

 

Cristocea și Pașcovici printre marinari
 

 

Doi foști jucători ai grupării de pe litoral s-au antrenat ieri cot la cot cu ceilalți marinari. Cosmin Pașcovic și Vasilică Cristocea au participat la antrenamentul de ieri al echipei constănțene și sunt în negocieri cu noua cobnducere pentru a rămâne la Farul.

 

Despre ei, Șumudică a spus: „Situația lui Pașcovici și Cristocea este în continuare neclară. Pentru mine însă sunt doi jucători care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Eu i-am primit cu mare plăcere la antrenament și dacă se vor înțelege cu conducerea clubului eu îi doresc, nu este nici o problemă.”

 

Articol scris de Cristian BANCIU
 

06 Jul. 2009, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă