Sucevenii vor să scape de locul retrogradabil: „Mergem la Tărlungeni deciși să obținem măcar o remiză”

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 14:13 Liga 2
Sucevenii vor să scape de locul retrogradabil:**

Chiar dacă meciul dintre Unirea Tărlungeni și Rapid CFR Suceava se va disputa abia mâine, restul partidelor din etapa a V-a a play-out-ului ligii secunde s-au jucat la sfârșitul săptămânii trecute, după țintarul inițial. În condițiile în care CF Brăila a dispus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, de Farul Constanța, „ceferiștii” au căzut pe o poziție retrogradabilă și au nevoie neapărat de un rezultat pozitiv în confruntarea cu Unirea Tărlungeni.

„Suntem puțin dezamăgiți după remiza de pe teren propriu cu CF Brăila, când am irosit o lovitură de pedeapsă și am ratat alte câteva mari ocazii de gol. Nu dezarmăm însă și mergem la Tărlungeni deciși să obținem măcar o remiză. Lupta pentru menținerea în eșalonul secund rămâne deschisă oricărui rezultat, așa că fiecare punct s-ar putea să conteze la final”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Într-un alt joc contând pentru etapa a V-a a play-out-ului Ligii a II-a, echipele Dunărea Galați – Gloria Buzău au încheiat nedecis, scor 0-0.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă