Steaua simte momentul nefast și vrea să-l depășească repede. Victoria, capitală cu Concordia Chiajna. George Călințaru: ”Să avem mai multă încredere, nu ne ia nimeni gâtul” / Florin Răsdan: ”Trebuie să facem orice să câștigăm”

Andrei PASCU 28 Oct. 2021, 12:20 Liga 2
Steaua simte momentul nefast și vrea să-l depășească repede. Victoria, capitală cu Concordia Chiajna. George Călințaru: ”Să avem mai multă încredere, nu ne ia nimeni gâtul” / Florin Răsdan: ”Trebuie să facem orice să câștigăm”

Steaua deschide etapa a 12-a a Ligii a 2-a, vineri, de la ora 17:30, cu un meci pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Vrea neapărat victoria, după ce în ultimele două etape a luat un singur punct, în urma unui rezultat de egalitate cu Astra, 1-1, și un eșec cu Petrolul, 0-2.

Florin Răsdan și George Călințaru au făcut analiza partidei cu ilfovenii, ce va avea loc în Ghencea, și au lăsat de înțeles că Steaua este într-o oarecare criză, ținând cont strict de ultimele două meciuri în care s-a împiedicat de o formație aflată pe ultimele locuri în Liga 2 și de liderul campionatului.

Florin Răsdan, despre meciul cu Concordia Chiajna: ”Trebuie să facem orice să câștigăm”

Răsdan a lăudat Concordia Chiajna dar, în același timp, a avut și o ușoară înțepătură pentru echipa lui Claudiu Niculescu. A remarcat lotul bun de care dispune, cu jucători cunoscuți chiar și în Liga 1, dar în același timp Răsdan, fost jucător la Concordia Chiajna, vrea să marcheze în confruntarea cu echipa pentru care a jucat sezoanele trecute, așa cum a făcut-o în precedentele confruntări.

Avem nevoie de victorie, pentru că venim după două rezultate nu tocmai bune, unde ne-am dorit victoria dar din păcate nu am reușit. Trebuie să câștigăm orice ar fi această partidă. Concordia are o echipă bună, cu experiență. Are jucători care au jucat la nivelul Ligii 1, Ligii 2, chiar și în străinătate, dar noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm.

De când am plecat de acolo (n.r. – de la Concordia Chiajna), i-am prins de două ori și le-am dat gol de fiecare dată, sper să se întâmple la fel și acum. Suntem montați, știm că o victorie ne-ar apropia de primele locuri. Trebuie să câștigăm orice ar fi, trebuie să facem orice să câștigăm”, a spus Florin Răsdan înaintea partidei cu Concordia Chiajna.

George Călințaru, categoric: ”Trebuie să avem mai multă încredere, pentru că nu ne ia nimeni capul”

George Călințaru a evidențiat lipsa golurilor și e convins că la lotul pe care îl are Steaua e nevoie de mai multă luciditate în fața porții. Încrederea e un argument care le lipsește momentan lui și colegilor săi:

Trebuie să avem mai multă luciditate și prospețime. Și mai multă încredere, pentru că nu ne ia nimeni capul. Trebuie să fim mai liniștiți și să dăm gol, asta e important”.

Concordia Chiajna a câștigat meciul direct cu Steaua, din 2019, din Cupa României 

Din cauza ultimelor rezultate din Liga 2, Steaua a căzut pe locul 6, ultimul care la finalul sezonului regular duce în play-off, acolo unde ”militarii” și-au și propus să ajungă. Distanța față de poziția a 7-a, Metaloglobus, este până acum una liniștitoare, de patru puncte.

Concordia Chiajna e pe poziția a 3-a, cu 26 de puncte, cu cinci mai mult decât Steaua. Dacă echipa lui Daniel Oprița a cedat în fața Petrolului runda trecută, trupa lui Claudiu Niculescu a învins FC Brașov cu 2-1.

Ultimul meci direct dintre Steaua și Concordia Chiajna s-a jucat în 2019, în Cupa României, în Ghencea. Ilfovenii s-au impus la limită, cu 2-1, dar au avut nevoie de reprizele adiționale.

Foto: Alexandru Nicodim (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/vasile-miriuta-regreta-ca-baimarenii-n-au-vazut-o-pe-viu-pe-u-craiova-dar-spune-ca-a-fost-o-seara-frumoasa-chiar-daca-minaur-a-pierdut-cu-0-4-impresiile-despre-joc-si-ce-ii-trebuie-19207409

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorinta-unei-surprize-s-a-transformat-in-dorinta-de-a-nu-lua-multe-goluri-trairile-lui-ciprian-danciu-dupa-infrangerea-inregistrata-de-minaur-cu-u-craiova-am-vrut-sa-tin-jucatorii-in-echil-19207392

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/derby-ul-optimilor-cupei-romaniei-poli-timisoara-rapid-se-va-disputa-intr-o-atmosfera-dezolanta-ioan-mera-mi-as-fi-dorit-sa-fie-cu-amandoua-galeriile-in-tribune-19207341

https://liga2.prosport.ro/seria-1/japonezul-de-la-fc-hermannstadt-si-a-cerut-scuze-suporterilor-pentru-ratarea-de-la-loteria-penalty-urilor-din-meciul-de-cupa-cu-filiasi-promisiunea-facuta-si-reactiile-fanilor-sibieni-19207322

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-decizie-interesanta-in-privinta-noului-antrenor-surpriza-cupei-romaniei-l-a-numit-in-functie-pe-vicepresedintele-clubului-trebuie-sa-le-facem-pe-toate-noi-din-zona-19207315

 

 

Andrei PASCU 28 Oct. 2021, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă