Steaua și Unirea Dej, în atenția unor investitori implicați la Flamengo și Midtjylland. ”Sper din suflet să aleagă un club din România. Știu cum muncesc acolo”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2022, 14:01 Liga 2

Un grup de investitori implicat la Flamengo, în Brazilia, și FC Midtjylland, în Danemarca, s-ar putea implica și la un club din România.

Oamenii de afaceri au venit în țara noastră la invitația fostului campion cu CFR Cluj Anthony da Silva (42 de ani), au asistat la mai multe meciuri și li s-a propus să investească la un club.

Din informațiile ProSport, Farul Constanța, Steaua, Petrolul Ploiești și Unirea Dej sunt în atenția acestora.

Tony da Silva: ”Sper să aleagă un club românesc, pentru că eu știu cum ei muncesc cu copiii”

Portughezul Tony da Silva s-ar bucura pentru România ca respectivul grup de investitori să decisă să se implice la un club și din țara noastră.

”Am cunoscut niște persoane acum câțiva ani, care au legături cu Flamengo din Brazilia și Midtjylland din Danemarca. Au cumpărat acum un club în Portugalia, să investească, să fie filiala celor de la Flamengo, au fost săptămâna trecută în Ungaria, mai ales la Debrecen, să vorbească cu niște persoane, și eu întotdeauna le-am spus: «Hai să mergem în România.» «Mă, ești nebun, de ce să mergem în România?» «Vii aici, vezi cu ochii tăi și după aia îți faci o părere.»
Eu numai l-am adus să fac legătura, după care ei vorbesc cu cluburile. Eu nu am nicio treabă, sunt antrenor, nu sunt impresar și fiecare e cu munca lui și treaba lui. Acum eu sper să aleagă un club românesc, pentru că eu știu cum ei muncesc cu copiii, acolo, la Flamengo, cu parteneriate și investesc la bază, la academie. Sper din suflet să aleagă un club din România. Dacă am putut să ajut 1 la sută să aleagă un club aici, să investească bani aici, să ajute niște copii români să crească și să meargă mai departe sunt fericit, pentru că România mi-a dat tot, sincer, în viață. Am trăit aici momente frumoase”, a spus Tony da Silva pentru ProSport.

Farul și Petrolul activeană în SuperLigă, în timp ce Steaua și Unirea Dej joacă în Liga 2 și în acest moment sunt pe poziții de calificare în play-off.

Anthony da Silva (42 de ani) a fost fundaș la CFR Cluj în perioada 2007-2010, câștigând de două ori titlul de campion al României, de trei ori Cupa României și o dată Supercupa. După ce s-a lăsat de fotbal, portughezul a fost antrenor principal la Oliveirense, Braganca și Vilar Perdizes.

Foto: Eduard Vînătoru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/in-primul-rand-buna-seara-asta-i-fotbalul-19253290

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-demareaza-proiectele-dupa-anuntarea-noului-actionariat-sunt-analizate-mai-multe-variante-de-antrenor-iar-doi-jucatori-straini-au-fost-convinsi-sa-vina-planul-pentru-academie-si-19252033

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-lego-din-timisoara-are-pentru-prima-data-oferte-intre-firmele-interesate-este-si-cea-care-a-taraganat-constructia-noii-arene-din-arad-19251885

Marius ANGHEL 17 Nov. 2022, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă