Steaua joacă tare și după asigurarea locului din top 6. Adi Popa vrea victoria cu Metaloglobus: ”Am începe play-off-ul cu moral foarte bun”. Robert Neacşu, declarație îndrăzneață

Răzvan STÎNGĂ 10 Mar. 2022, 17:57 Liga 2
Steaua joacă tare și după asigurarea locului din top 6. Adi Popa vrea victoria cu Metaloglobus: ”Am începe play-off-ul cu moral foarte bun”. Robert Neacşu, declarație îndrăzneață

Steaua termină sezonul regular cu un meci în Pantelimon, cu Metaloglobus. Este un duel important din perspectiva punctajului cu care ”militarii” vor începe a doua parte a campionatului, pentru că prezența în play-off e deja asigurată. Echipa lui Daniel Oprița vrea să termine la o diferență mică față de adversarele din față.

Steaua, motivată să învingă și Metaloglobus

Chiar dacă Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, jucătorii și Oprița vor o clasare cât mai bună și care să dea moral pentru sezonul următor. Acum, concentrarea e pe partida cu Metaloglobus, de sâmbătă, de la ora 14:00, din Pantelimon, din care se vor victoria și, implicit, cele trei puncte.

Despre jocul de sâmbătă au vorbit Adrian Popa și Robert Neacşu, care au schimbat pentru câteva ore sportul și au mers la tirul de tragere, unde și-au încercat ținta.

Adrian Popa: ”Ar fi bună o victorie, pentru a începe play-off-ul cu un moral foarte bun”

Popa e convins că o victorie ar da moral Stelei înainte de startul play-off-ului, acolo unde va disputa numai meciuri importante, urmând să aibă printre adversari Petrolul, ”U” Cluj și FC Hermannstadt.

O să fie un meci important pentru noi, trebuie să acumulăm puncte, să rămânem cel puțin pe poziția pe care suntem acum. Ar fi bună o victorie pentru a începe play-off-ul cu un moral foarte bun.

Pentru mine nu sunt așa importante golurile, pentru că în toată cariera nu am fost un marcator. Mai important pentru mine e să joc bine, să îmi ajut echipa cu asisturi, cu pase foarte bune, pentru că așa am fost toată viața, am cărat pianul”, a declarat Adrian Popa.

Robert Neacşu: ”Sperăm să învingem cât mai multe echipe” 

Robert Neacşu țintește departe și și-ar dori victorii pe linie pentru Steaua până la finalul campionatului, dar pune un accent special pe meciurile de acasă, unde echipa beneficiază de aportul fanilor într-un număr important la fiecare partidă.

Sperăm să împușcăm cât mai multe (n.r. – să învingă echipele din play-off), dacă nu chiar pe toate. O să fie destul de greu, sunt echipe bune, dar noi avem încredere și cel puțin în meciurile de acasă trebuie să câștigăm.

Ne bucurăm că ne-am calificat în play-off de etapa trecută și nu mai avem presiunea ultimei etape, dar trebuie să mergem să câștigăm, fiecare punct contează, e important”, a precizat Robert Neacşu.

Steaua, două victorii în 2022

În primele două meciuri din 2022, Steaua a bifat două victorii, 5-0 cu Unirea Constanța și 3-1 cu Politehnica Iași. Înainte de startul rundei a 19-a, Steaua e pe locul 4, cu 34 de puncte, devansând cu un punct ocupanta locului 5, FC Buzău, și fiind la două lungimi de locul 6, FC Buzău.

Foto: Steaua și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-ul-ligii-2-se-stabilesc-in-ultima-runda-a-sezonului-regular-patru-cluburi-se-lupta-pentru-acest-obiectiv-toate-calculele-de-reusita-ale-acestora-19222455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-ea-contra-schimbarii-de-regulament-in-privinta-dreptului-de-promovare-al-stelei-costel-lazar-din-moment-ce-s-a-transmis-ca-nu-are-aceasta-posibilitate-asa-sa-ramana-19222501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-suspendat-protocolul-de-desfasurare-a-competitiilor-obligatiile-devenind-recomandari-cheltuielile-scad-pentru-cluburi-iar-reactia-unui-conducator-spune-multe-ma-gandeam-cu-groaza-la-19222484

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Mar. 2022, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă