Steaua e decisă să învingă Dunărea Călărași și să înceapă să lege din nou victoriile. Adrian Ilie: ”Trebuie să câștigăm” / Wallace da Silva: ”Dacă vrei să te bați la primele două locuri, nu ai voie să pierzi puncte acasă”

Andrei PASCU 30 Sep. 2021, 11:52 Liga 2
Steaua e decisă să învingă Dunărea Călărași și să înceapă să lege din nou victoriile. Adrian Ilie: ”Trebuie să câștigăm” / Wallace da Silva: ”Dacă vrei să te bați la primele două locuri, nu ai voie să pierzi puncte acasă”

Steaua a alternat rezultatele în ultimele meciuri din Liga 2. Nu a mai înregistrat victorii consecutive, dar o poate face sâmbătă, cu un succes în fața Dunării Călărași (etapa a 9-a), în Ghencea. Partida începe la ora 11:30 și este în format live-text pe Liga2.ro.

Steaua e pe locul 5, cu 17 puncte, și va da peste una dintre cele mai slabe echipe din campionat. Dunărea Călărași e pe antepenultima poziție, 18, cu numai 3 puncte, având patru eșecuri și un egal în ultimele runde din Liga 2.

Adrian Ilie: ”Avem un meci acasă, trebuie să câștigăm” 

Adrian Ilie și Wallace da Silva au prefațat confruntarea Stelei și vor neapărat cele trei puncte, mai ales că partida va avea loc în Ghencea, iar în precedentul duel de acasă, cu CS Comunal Șelimbăr, Steaua a făcut egal, 0-0.

Ilie și da Silva sunt singurii jucători de câmp ai Stelei care au fost integraliști în toate cele opt meciuri din Liga 2.

Mă bucur că Daniel mă bagă să joc, că îmi dă minute și sper să fac față cu brio. Sperăm să o continuăm tot așa (n.r. – să câștige meciul cu Dunărea Călărași), avem un meci acasă, trebuie să câștigăm, să fim acolo, în primele șase, iar apoi vom vedea ce vom face în play-off”, a declarat Adrian Ilie.

Wallace da Silva: ”Dacă ai pretenția să intri în play-off sau să te bați la primele două locuri, nu ai voie să pierzi puncte acasă” 

Wallace da Silva a atras atenția că Steaua, dacă vrea să prindă play-off-ul, nu trebuie să mai piardă puncte pe teren propriu. Brazilianul consideră că el și colegii săi trebuie să scoată totul din meciurile de acasă, să bifeze victorii pe linie.

Sunt bine, chiar mă simt foarte bine. Când am sosit aici, veneam după o accidentare mai lungă, iar acum cred că sunt într-o formă bună, pot mai mult și sper ca evoluțiile mele să fie cât mai bune, să ajut echipa.

Dacă ai pretenția să intri în play-off sau să te bați la primele două locuri, nu ai voie să pierzi puncte acasă. Din păcate, meciul trecut de acasă nu l-am câștigat. Era foarte important să luăm și cele două puncte pe care le-am pierdut, dar acum avem două meciuri acasă și trebuie să luăm toate punctele, să fim acolo sus, să mergem în play-off.

(N.r. – Despre suporteri) E foarte important și pentru noi să vină în număr cât mai mare. Sper că sâmbătă pot să vină în număr mare, așa cum o fac și în deplasare. Din păcate, nu se știe dacă vor mai veni, sper să nu se închidă stadioanele și să putem evolua cu public”, a spus brazilianul.

Runda precedentă, Steaua a trecut cu 1-0 de FC Brașov, în deplasare, în timp ce Dunărea Călărași a pierdut partida spectaculoasă cu Politehnica Iași, de acasă, cu 2-3.

Foto: Alexandru Nicodim (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-se-intrerupe-din-nou-acum-dupa-etapa-9-concordia-si-fc-hermannstadt-pot-urca-pe-rand-pe-locul-1-liderul-petrolul-urmand-sa-joace-in-incheierea-rundei-programul-si-partidele-tel-19203379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-vede-un-meci-incrancenat-intre-astra-si-fc-brasov-cum-crede-ca-poate-fi-facuta-diferenta-si-conditiile-la-care-fosta-campioana-nu-se-poate-compara-cu-trupa-lui-ilie-stan-19203406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-valentin-velcea-junior-a-semnat-cu-un-club-din-italia-ripensia-nu-primeste-niciun-ban-19203383

 

 

Andrei PASCU 30 Sep. 2021, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă