Steaua, pe cale să anunțe prima achiziție. Un atacant spaniol ”le-a stricat” surpriza ”militarilor” și s-a pozat din vestiar

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 15:56 Liga 2
Steaua, pe cale să anunțe prima achiziție. Un atacant spaniol ”le-a stricat” surpriza ”militarilor” și s-a pozat din vestiar

Steaua are un nou fotbalist la antrenamente! Un atacant de bandă a ajuns în Ghencea și a început pregătirile cu ”militarii”, un spaniol, Paulino Miguelez (24 de ani), care a evoluat până acum doar în țara natală.

Ibericul a jucat cel mai sus în carieră în liga secundă din Spania, unde a prins trei meciuri.

Un spaniol, la antrenamentele Stelei

Paulino Miguelez a postat o fotografie din vestiarul Stelei (foto articol), înainte de un antrenament probabil, dar nu este clar dacă a semnat contractul cu echipa sau va da probe. Formația din Liga 2 nu a anunțat nimic în cazul lui Paulino Miguelez, care ar putea fi prima achiziție a iernii în Ghencea.

Miguelez a evoluat până acum la Racing Santander, Peralada, Girona, Sevilla Atletico, Las Palmas Atletico, Hercules CF, Zamora CF și Calahorra. La aceasta din urmă a jucat jumătate de sezon, în cel în curs, adunând 13 meciuri și marcând un gol.

Cele trei meciuri bifate de Paulino Miguelez în liga a 2-a din Spania au fost în 2021, când era legitimat la Las Palmas.

”De venit sunt doi jucători străini, cu care în mare parte ne-am înțeles, trebuie să semneze contractele. Și aș mai avea un atacant pe care vom vedea luna asta dacă putem să-l rezolvăm”, spunea Oprița la reunire.

Steaua, strategie cu achiziții limitate în această iarnă

Steaua s-a reunit săptămâna trecută, miercuri, 10 ianuarie. Până acum, trei jucători au plecat oficial de la Steaua, Ionuț Pop, care s-a întors la FC Hermannstadt, Mario Topuzov, revenit după împrumut la CSKA 1948 Sofia, și Alexandru Buziuc, înțeles cu ACSM Ceahlăul.

Din Ghencea mai pot pleca și Alexandru Boiciuc și Rareș Enceanu, care nu mai sunt doriți pentru partea a doua a sezonului, în timp ce Tsvetelin Chunchukov, și el inclus inițial pe lista jucătorilor nemaidoriți, mai primește o șansă de la Daniel Oprița. Vor veni puțini jucători în această iarnă la Steaua, după cum a comunicat Adrian Bumbescu săptămâna trecută.

”(…) încercăm să intrăm în play-off, vom aduce și doi-trei jucători și vor mai pleca doi-trei”.

Foto principal: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-iernii-la-cs-mioveni-alexandru-stan-de-la-rapid-19297515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vladut-andres-de-la-fc-voluntari-trece-la-unirea-slobozia-19297528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-la-csm-alexandria-la-reunire-19297522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-constantin-si-ferencz-bajko-sunt-la-ceahlaul-19297497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-despre-achizitiile-facute-de-csc-selimbar-19297484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-inceput-antrenamentele-cu-27-de-jucatori-echipa-lui-erik-lincar-are-patru-plecari-si-doua-achizitii-in-aceasta-iarna-19297463

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă