Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea a fost reomologat pentru Liga 2, unde se mută cu meciurile de acasă CS Comunal Șelimbăr. ”Publicul din Vâlcea are ocazia să vadă gratuit meciuri atractive de Liga 2”

Adrian MUJEA 15 Mar. 2022, 19:08 Liga 2
Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea a fost reomologat pentru Liga 2, unde se mută cu meciurile de acasă CS Comunal Șelimbăr. ”Publicul din Vâlcea are ocazia să vadă gratuit meciuri atractive de Liga 2”

CS Comunal Șelimbăr nu va mai juca la Avrig meciurile considerate pe teren propriu în acest final de sezon de Liga 2, în play-out, ci își va muta casa în județul Vâlcea, la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul Municipal.

Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, reomologat pentru meciuri din Liga 2. Șelimbărul se mută cu jocurile de acasă în Zăvoi

Pe de o parte, echipa din Șelimbăr a ajuns la un acord cu conducerea SCM Râmnicu Vâlcea pentru a juca în Zăvoi cele trei jocuri pe care le are de disputat acasă în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu Politehnica Iași (19 martie), FK Miercurea Ciuc (9 aprilie) și Dacia Unirea Brăila (30 aprilie).

Pe de altă parte, reprezentanții Federației Române de Fotbal au inspectat astăzi, 15 martie, stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea și l-au reomologat pentru a putea găzdui jocuri din campionatul Ligii 2. În aceste condiții, Șelimbărul are verde să evolueze în Zăvoi, unde nu va percepe bani pentru accesul spectatorilor pe stadion.

”Iubitorii de fotbal din Râmnicu Vâlcea vor avea ocazia să vadă gratuit trei meciuri atractive de Liga 2, pe această cale îi învităm la stadionul Municipal. Stadionul și gazonul din Zăvoi arată bine și avem condiții bune pentru meciurile de Liga 2”, a anunțat directorul SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Țuca. Clubul SCM este administratorul stadionului Municipal.

Motivul plecării de la Avrig a Șelimbărului ține de starea precară a gazonului. La Șelimbăr, stadionul despre care au tot vorbit conducătorii clubului și autoritățile nu este finalizat nici acum, astfel că s-a căutat și găsit o variantă apropiată. Râmnicu Vâlcea este la o distanță de aproximativ 95 de kilometri de comuna sibiană.

La Râmnicu Vâlcea nu s-a mai jucat meci din Liga 2 de mai bine de cinci ani

Pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea se antrenează și joacă echipele de juniori de la SCM Râmnicu Vâlcea.

De altfel, după jocul de sâmbătă din Liga 2, dintre CS Comunal Șelimbăr și Politehnica Iași, tot în Zăvoi, echipa U16 a SCM-ului va juca în etapa 5 din play-off-ul Grupei 3 de la Liga Elitelor cu Universitatea Craiova.

Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea nu a mai găzduit jocuri din eșalon secund de mai bine de cinci ani, de la dispariția echipe CSM Râmnicu Vâlcea, în iarna anului 2016.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ramnicu-valcea-noua-casa-a-selimbarului-eugen-beza-la-aflarea-programului-din-play-out-sunt-sase-finale-nu-mi-dau-seama-daca-programul-ne-dezavantajeaza-19223317

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-spera-ca-poli-iasi-sa-fie-scapata-de-grijile-retrogradarii-inaintea-ultimelor-doua-etape-cornel-sfaiter-nu-ne-dorim-un-meci-decisiv-cu-poli-timisoara-19223300

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-grupei-a-a-play-out-ului-ligii-2-politehnica-iasi-politehnica-timisoara-se-joaca-tocmai-in-etapa-a-6-a-19223263

Adrian MUJEA 15 Mar. 2022, 19:08 Liga 2
Pe aceeași temă