Sporting, în stand-by din cauza discuțiilor pe tema fuziunii cu Rapid

28 Jul. 2012, 14:26 Liga 2
Sporting, în stand-by** din cauza discuțiilor pe tema fuziunii cu Rapid

Grupările de Liga a III-a Sporting Suceava și CSM Pașcani se vor întâlni astăzi într-un meci amical pe stadionul Areni. Tot în cursul zilei de astăzi e așteptată și o discuție lămuritoare între jucători și conducerea clubului, referitoare la obiective echipele în viitorul apropiat.

Antrenorul principal al celor de la Sporting, Claudiu Sevaciuc, a declarat: „Nu putem spune că discuțiile pe tema fuziunii dintre Rapid și Sporting demarate în urmă cu o săptămână ne-au perturbat activitatea, dar au creat o stare de incertitudine care, dacă se prelungește prea mult, poate dăuna jucătorilor ambelor formații. Important este să se ia cât mai repede o decizie în acest sens, astfel încât fiecare să știe ce are de făcut pe viitor. În cazul în care fuziunea nu se va realiza, să știți că noi avem trasate o serie de măsuri organizatorice pe care trebuie să le luăm”.

Totuși, în cazul în care „alb-verzii” vor continua proiectul bazat pe jucătorii tineri și nu-și vor propune un obiectiv de performanță pentru viitorul sezon, există posibilitatea ca o serie de fotbaliști importanți ai echipei să plece să joace în Liga a II-a, de unde au primit oferte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

28 Jul. 2012, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă