Speranța moare ultima la Unirea Constanța. Leo Strizu speră la o surpriză mare în meciul cu Petrolul: ”Jucătorii au mult de câștigat în cazul unui rezultat pozitiv”

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2022, 15:24 Liga 2
Speranța moare ultima la Unirea Constanța. Leo Strizu speră la o surpriză mare în meciul cu Petrolul: ”Jucătorii au mult de câștigat în cazul unui rezultat pozitiv”

Ultima rundă a finalului de sezon regular, a 19-a, programează un duel infernal pentru Unirea Constanța, cu principala favorită la promovare, Petrolul, pe teren propriu. Pare greu de crezut că formația de la malul mării poate scoate un rezultat pozitiv cu liderul Ligii 2, dar Leonard Strizu speră la o surpriză.

Leonard Strizu: ”Am pregătit bine partida împreună cu băieții și ei știu că nu au nimic de pierdut”

Partida, care va avea loc tot la Buftea, acolo unde Unirea Constanța a jucat și primul meci din Liga 2 din acest an, se va disputa în nocturnă, joi de la 19:30. Leonard Strizu a pregătit echipa bine, după cum a declarat, și speră să obțină chiar și o remiză.

Un egal ar fi un plus pentru moralul jucătorilor săi, tineri, iar play-out-ul ar fi abordat, astfel, cu multă încredere. Oricum, Unirea Constanța, la cum se prezintă acum situația, va lupta pentru evitarea barajului de menținere-retrogradare.

”Este un meci greu și ar fi important să obținem măcar un punct. Am pregătit bine partida împreună cu băieții și ei știu că nu au nimic de pierdut. Din contră, au mult de câștigat în cazul unui rezultat pozitiv. Echipa este tânără și are de învățat ceva din genul acesta de partide, dar orice punct ne ajută foarte mult pe viitor.

Nu este o problemă că se joacă în nocturnă, așa se întâmplă la nivel mare și, dacă vor să ajungă fotbaliști, trebuie să se obișnuiască”, a declarat Leonard Strizu, potrivit Unirea Constanța.

Unirea Constanța, un eșec și o victorie în primele două runde din 2022

În primele două etape din acest an, Unirea Constanța a bifat un eșec și o victorie. A cedat cu 0-5 în fața Stelei și a trecut cu 3-2 de Astra. Victoria a fost una foarte importantă pentru Unirea Constanța, mai ales că, deși se află pe locul 17, cu 11 puncte, s-a apropiat la două lungimi de echipa de deasupra, FC Brașov. În plus, s-a distanțat la patru puncte de poziția a 18-a, Dunărea Călărași.

În ultima etapă a sezonului regular, Unirea Constanța va avea, așadar, meci pe teren propriu cu liderul campionatului, Petrolul. Confruntarea deschide runda finală a campionatului regular.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-nu-dramatizeaza-daca-fc-buzau-rateaza-accederea-in-play-off-sunt-atatea-lucruri-grave-care-se-intampla-in-lume-mai-grave-decat-acest-joc-spera-ca-de-data-asta-sa-c-19222451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-joaca-trasnet-in-2022-romario-pires-dupa-victoria-cu-fc-hermannstadt-suntem-o-echipa-agresiva-puternica-si-trebuie-sa-aratam-asta-pe-teren-nu-cu-gura-19222446

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-vrea-ca-meciul-cu-astra-sa-se-joace-pe-teren-nu-ne-bucura-cu-nimic-trei-puncte-date-de-regulament-noua-ne-trebuie-jocuri-19222444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-probleme-cu-conditiile-de-pregatire-a-apelat-la-un-club-cu-care-era-in-relatii-reci-pentru-a-primit-ajutor-19222440

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2022, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă