„Sper ca acționarii să găsească resursele financiare și să intrăm în vacanță cu ceva bănuți”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:11 Liga 2

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, speră ca acționarii clubului să găsească resursele financiare pentru a plăti restanțele salariale către angajați și jucători înainte de intrarea echipei în vacanță, programată la 11 decembrie.

El a adăugat că fotbaliștii și-au făcut datoria în prima parte a campionatului și merită să fie răsplătiți. „Așteptăm să vedem, promisiuni au fost făcute multe, așteptăm să fie onorate. Sper ca oamenii care se ocupă de destinele acestui club să găsească resursele necesare și să intrăm în vacanță și noi cu ceva bănuți. Este nevoie pentru că vin sărbătorile și jucătorii și-au făcut datoria, e corect și normal să fie răsplătiți. Atâtea termene au fost date încât m-am săturat de aceste termene. Aștept să văd o mișcare din partea lor. Eu încă mai am răbdare, îi las în pace să văd dacă rezolvă situația. Băieții și ei mai au răbdare, sper măcar ca până săptămâna viitoare când intrăm în vacanță să rezolve situația”, a declarat, miercuri, tehnicanul.

Moldovan, care pe parcursul turului a adus sponsori pentru plata primelor de joc către jucători, a afirmat că nu este normal să se întâmple astfel și a menționat că de aceste probleme trebuie rezolvate de acționari. „Eu mă zbat pentru jucători, încerc să găsesc resursele necesare pentru a avea un echilibru și a avea liniște. Dar nu e normal acest lucru. Normal este ca oamenii care se ocupă de destinele clubului să vină și să plătească salariile și primele de joc”, a precizat Moldovan.

Antrenorul dorește ca problemele financiare să se rezolve cât mai repede a nu afecta pregătirea echipei din iarnă. „Este important să avem resursele pentru a începe corect pregătirea. Eu mai am nevoie de jucători. Unii de aici vor pleca, alții vor veni. Eu am prezentat conducerii un program pentru anul viitor, vom vedea ce va fi. Eu și când am venit la Rapid am spus că nu vreau luna de pe cer în ceea ce privește condițiile, ci doar minimum necesar. Din păcate nici acest minim necesar nu a fost asigurat”, a spus tehnicianul.

Cu toate acestea, Viorel Moldovan este mulțumit de evoluția echipei sale în prima parte a campionatului Ligii a II-a. „Ținând cont de toate problemele de aici sunt foarte mulțumit de parcursul echipei. Nu am ce să le reproșez băieților. Atât doar ultimul meci, nu trebuia să se întâmple acea înfrângere, nu așa trebuia să încheiem anul, dar asta face parte din fotbal”, a adăugat tehnicianul.

Fundașul Nicolae Vasile a declarat că pentru jucători este greu să aștepte să primească restanțele înaintea sărbătorilor. „Avem promisiuni, sperăm să se realizeze. Este greu să stăm să așteptăm înaintea sărbătorilor, dar toți cei care am rămas aici în ciuda problemelor ne calmăm când ne gândim la Rapid. Rapid ne face fericiți și să zâmbim. Suntem aici să ajutăm clubul și să lăsăm problemele de o parte”, a spus fundașul.

Viorel Moldovan și Nicolae Vasile au participat, miercuri, la un eveniment organizat unui grup de suporteri în cadrul căruia cei mai mici suporteri ai echipei Rapid au primit cadouri de Moș Nicolae, s-au fotografiat cu fotbaliștii giuleșteni, au vizitat vitrina cu trofee a clubului și sala de forță și s-au jucat cu mingea pe terenul de antrenament din cadrul bazei sportive Pro Rapid.

Sursa: Mediafax

Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă