Sorin Colceag a debutat cu înfrângere ca antrenor la CSM Focșani, pe terenul liderului Ligii 2: ”Am arătat energie, am arătat bărbăție, am arătat că ne dorim”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2024, 16:10 Liga 2

CSM Focșani s-a văzut învinsă și în etapa a 9-a a Ligii 2, în deplasarea de la Miercurea Ciuc, pe terenul liderului detașat al clasamentului.

La prima partidă cu Sorin Colceag pe banca tehnică, trupa vrânceană a făcut un joc bun contra harghitenilor lui Robert Ilyeș, însă golul marcat de Jozef Dolny în debutul părții secunde a decis întâlnirea desfășurată luni seară, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Colceag a fost mulțumit de modul în care jucătorii săi s-au exprimat în acest meci și speră să continue în aceeași direcție de acum înainte.

CSM Focșani a pierdut și cu Sorin Colceag pe bancă: ”Au fost mici detalii care au făcut diferența”

CSM Focșani a făcut față atacurilor în valuri ale ciucanilor, din primele minute ale meciului din etapa 9, a echilibrat jocul și la pauză s-a intrat cu scor egal. Debutul părții a doua a adus, însă, golul lui Jozef Dolny, în urma unui șut experiat din afara careului, iar după aceea partida a continuat cu încercarea timidă a moldovenilor de a egala.

Antrenorul Sorin Colceag, aflat la debutul la CSM Focșani, a apreciat jocul elevilor săi, chiar dacă rezultatul nu a adus nimic în contul echipei.

”Cred că am făcut un meci bun. Pentru noi, pentru momentul în care suntem, aveam nevoie să căpătăm energie și încredere și cred că momentul și jocul de astăzi ne dau speranțeke pentru mai departe. Pentru că am fost la egalitate cu echipa gazdă în foarte mare parte din joc, până la punctul în care am rupt echilibrul în încercarea de a egala și s-a văzut că am reușit să dominăm și noi o parte din joc. Am arătat energie, am arătat bărbăție, am arătat că ne dorim, într-adevăr, să scoatem un rezultat bun și ne-am luptat până la capăt. Au fost mici detalii care au făcut diferența, de data aceasta, în favoarea gazdelor. Așa e la fotbal, trebuie să vedem mai departe și să luăm meci cu meci”, a spus Colceag la finalul partidei.

CSM Focșani, în eșecul cu FK Miercurea Ciuc: S. Preda – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar, Tamași – Blaj (Rob. Enache 61′), Săpunaru (cpt.)(Dakaj 72′), Brînzan (Rența 83′), Al. Fl. Zaharia – Dodoi (G. Dragomir 61′), G. Dănăilă (Cr. Ciobanu 72′). Rezerve neutilizate: Al. Uțiu – Bg. Creț, Ciopa, Ungurianu.

CSM Focșani are meci dificil și în următoarea etapă, acasă cu clasata pe locul 2

CSM Focșani, cu 4 puncte acumulate în nouă etape, rămâne pe penultimul loc în Liga 2, 21.

Etapa viitoare, a 10-a, programată peste două weekenduri, CSM Focșani are meci acasă cu CSM Slatina (locul 2, 18 puncte), sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11:00.

”Sperăm să găsim soluții ca, ușor, ușor, să ne ducem pe trandul ăsta care ne-a fost arătat de meciul de astăzi și să încercăm ca meciul ăsta să-l luăm ca imagine, să ne dea direcția în care trebuie să mergem. În cele două săptămâni încercăm să reglăm lucrurile în așa fel încât la meciul următor să avem victoria de partea noastră”, a mai transmis Sorin Colceag.

Declarațiile lui Robert Ilyeș, Jozef Dolny și Sorin Colceag după FK Miercurea Ciuc – CSM Focșani 1-0:

Foto: Bogdan Balaș / Sport Pictures
Video: FK Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 08 Oct. 2024, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă