Șoimii Pâncota e pe marginea prăpastiei. Șansele ca arădenii să joace cu Vâlcea sunt infime

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 12:40 Actualizat: 13 Oct. 2016, 12:41 Liga 2
Șoimii Pâncota e pe marginea prăpastiei.  Șansele ca arădenii să joace cu Vâlcea sunt infime

„Lanterna roșie” a ligii secunde respiră tot mai greu, iar vestea decesului e așteptată de la o zi la alta. Așa-zișii finanțatori ai Pâncotei, Angelo Massone și Salvatore Miccari, sunt în Italia și tot ceea ce fac este să lanseze mesaje către partea arădeană de genul: „Salvați echipa!”, de parcă nu ar fi responsabilitatea lor, din moment ce au venit călare pe un cal alb la Arad în luna august.

Chiar dacă juniorii republicani ai clubului nu au jucat din nou miercuri, au scuza întârzierii Ambulanței. Insuccesele la „masa verde” sunt mană cerească pentru „șoimi”, care – însă – vineri, în Comisie, au de justificat și alte neprezentări ale tinerilor fotbaliști. Dacă asta nu se întâmplă, există mari șansa ca și formația de seniori să fie exclusă din campionat.

În fine, după ce au fost „mătrășiți” de la Curtea de Argeș, jucătorii primei echipe au plecat care încotro. Cei mai mulți acasă, inclusiv Taider, care a zburat în Franța. Sarr este și el la București și va lua primul avion după ce-și va obține dezlegarea de contract. Murakami și Randi pierd vremea pe la Pitești, la Arad mai fiind doar juniorii, care au și aflat că ar putea fi trimiși sâmbătă pe teren, la fel ca în debutul stagiunii.

E greu de crezut, însă, că Șoimii Pâncota va juca la Șiria cu CSM Râmnicu Vâlcea. Federalii nu mai sunt dispuși să fie maleabili în „speța” juniorilor și, dacă totuși partida cu echipa lui Gane va fi programată, nu vedem cine va intra pe teren pentru „alb-negri”.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 12:40 Actualizat: 13 Oct. 2016, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă