Soare: „La Iași mi-e frică doar de arbitraj”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:11 Liga 2
Soare:**

Astăzi dimineață jucătorii brăileni au avut programat un antrenament, iar în jurul orei 12.30 au plecat spre Iași, punctul terminus al călătoriei lor fiind hotelul Capitol. Sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii a II-a, CF Brăila va juca în Copou în compania echipei CSMS Iași. O singură absență se înregistrează în tabăra brăileană, cea a atacantului Adrian Câmpeanu, suspedat o etapă pentru cumul de cartonașe galbene.

„Va fi un meci greu, în care prima șansă o are echipa gazdă, dar dacă vom juca la fel ca sâmbăta trecută și vom avea un arbitraj corect nu venim cu mâna goală de la Iași. Mi-e frică doar de arbitraj”, a punctat Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

În tur, pe Municipal, CSMS Iași a câștigat cu 3-1. Cazan a deschis scorul în minutul 4 pentru CF Brăila, Țigănașu (min. 26) a restabilit egalitatea, iar Onofraș (min. 32) a stabilit scorul primei reprize, 2-1 pentru CSMS Iași. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Olah, din penalty, în minutul 93.

În altă ordine de idei, Comitetul de Urgență al FRF a aprobat amânarea jocurilor din cadrul etapelor a 17-a și a 18-a din Seria întâi a Ligii a 2-a. Reluarea competiției a fost stabilită pentru 1 martie 2014.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă