„Simt că pot mai mult”

07 Jan. 2009, 14:03 Liga 2
„Simt că pot mai mult

Prezenți la reunirea lotului Petrolului, jucătorii Laurențiu Marinescu și Constantin Budescu au vorbit despre un posibil transfer de la echipa ploieșteană, aceștia fiind doriți de către cei de la Rapid București.

 

Căpitanul Marinescu este de  părere că a venit timpul să facă pasul din nou la Liga I.

 

„Deocamdată sunt la Petrolul și mai vedem ce va fi. Și anul trecut am fost dorit de echipe din prima ligă, dar nu s-a concretizat nimic. Orice jucător își dorește să evolueze la Divizia A. Poate am stat destul aici și sper să plec,  nu neapărat la Rapid, ci la aproape orice echipă din prima ligă. Este alt fotbal acolo. Simt că pot mai mult, vreau să joc cât mai sus. Pot însă să rămân și la Petrolul și să promovez, avem în continuare șanse și eu am mai făcut-o o dată cu echipa aceasta”, a declarat Laurențiu Marinescu, în vârstă de 24 de ani și considerat cel mai bun produs al clubului ploieștean în ultimii ani.

 

Pe Budescu, vârsta mult mai fragedă îl face să fie ceva mai răbdător în ceea ce privește plecarea de la Petrolul. Fostul junior al lupilor, acum în vârstă de 19 ani, este dispus să mai aștepte.

 

„Am citit și eu prin ziare despre interesul Rapidului, însă mă pregătesc aici, iar despre un transfer să vorbească cluburile între ele. Oricine își dorește să joace mai sus, dar eu sunt mai mic și mai am timp”, spune Budescu. 
 

 

Articol scris de Ciprian RADU
 

07 Jan. 2009, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă