Silvășan, în repaos total

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 13:01 Liga 2
Silvășan,** în repaos total

Fotbaliștii Farului au revenit ieri la pregătire, după pauza de aproape patru zile pe care au avut-o după meciul cu Rapid. Ieri, a fost programată o ședință de pregătire, pe terenul secund, astăzi și mâine, „marinarii” au prevăzute câte două antrenamente, iar sâmbătă unul.

„În această săptămână, nu disputăm niciun meci amical, pentru că nu avem adversar. Poate la mijlocul săptămânii viitoare”, a declarat antrenorul principal al Farului, Ion Răuță.

Accidentat la Slobozia, atacantul Cristian Silvășan are în continuare repaos total până va primi rezultatul rezonanței magnetice efectuate ieri și va ști astfel ce program de recuperare să urmeze.

Ieri, au acuzat probleme medicale alți trei jucători, Abdurarazak Mansur, Georgian Butoi și Florin Buzea, dar se speră ca de azi să revină la pregătire normală.

Farul nu va juca în următoarele două etape, având liber, urmând a susține următorul meci din Liga a 2-a pe 2 noiembrie, în runda a 11-a, cu Rapid CFR Suceava, la Constanța.

În acest moment, după opt etape, echipa constănțeană se află pe locul șase (ultimul care duce în play-off), cu zece puncte, după trei victorii, un egal și patru înfrângeri, golaveraj 7-11 și +1 la adevăr.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă