Sfatul lui Magiun pentru „stegari” după insuccesul cu Juventus. Unde crede că au greșit brașovenii și pe ce ar trebui să se axeze pe viitor

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 12:34 Liga 2
Sfatul lui Magiun pentru

Directorul tehnic al echipei Juventus București, Marin Barbu, spune că se aștepta la un joc mult mai greu în derby-ul campionatului, desfășurat sâmbăta trecută, și are un sfat pentru cei de la FC Brașov: „rezolvați problema cu insolvența”. Liderul Juventus a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Brașov, rezultat ce a dus la o distanță de șapte puncte între cele două echipe, la final de primă parte a sezonului. În urma înfrângerii, „stegarii” au căzut de pe locul 2 promovabil direct, ocupat acum de UTA Bătrâna Doamnă, pe locul 3, ce duce la barajul de promovare.

„Sincer, am fost surprins neplăcut de replica Brașovului, chiar mă așteptam să avem un meci mult mai greu. E greu să emiți pretenții în condițiile în care în afara fazei din care a marcat Grigorie nu reușești să pui probleme în atac. Pentru Juventus, această victorie cu Brașovul asigură în proporție de 75 la sută promovarea în Liga 1. Aici avem parte de stabilitate, clubul este foarte bine organizat și acest lucru asigură liniștea jucătorilor. Văd că oficialii lui FC Brașov s-au concentrat mai mult pe Juventus în prima parte a sezonului și cred că au avut o strategie greșită. Cei de la FC Brașov ar trebui să-și rezolve, în primul rând, problemele cu insolvența, acesta ar trebui să fie cel mai important obiectiv al «stegarilor». Apoi, dacă îți propui promovarea, lotul trebuie întărit”, a spus Marin Barbu, fost jucător important la FC Brașov.

Barbu s-a arătat dezamăgit și de reacțiile celor doi antrenori, Daniel Oprița și Cornel Țălnar. „Declarațiile celor doi nu au fost în regulă, trebuie mai mult respect, pentru că aceste atacuri chiar nu ajută pe nimeni”, a încheiat Marin Barbu.

CITEȘTE reacția lui Daniel Oprița după meciul cu FC Brașov

VEZI reacția lui Cornel Țălnar la declarațiile lui Oprița

Cu cele trei puncte câștigate sîmbătă, în etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din acest an, Juventus iernează pe primul loc cu 45 de puncte obținute în 19 meciuri. Pe poziția a doua promovabilă a urcat UTA Bătrâna Doamnă, cu 39 de puncte, în timp ce FC Brașov a căzut pe 3, poziție de baraj de promovare, cu 38 de puncte.

CITEȘTE și:

Oprița s-a descătușat după victoria din derby-ul cu FC Brașov. „I-am bătut rău ca joc. Ar trebui să le dea FRF trei puncte pentru că au ajuns o singură dată în careu”

Țălnar îi răspunde lui Oprița cu ce mai poate. „Este maseur. El poate vorbi cu maseurii mei, să mai ceară un kelen, un unguent…”

Juventus, lider incontestabil după victoria cu FC Brașov. Oprița i-a răspuns lui Țălnar pe teren

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă