Șfaițer: „Ne-am îndepărtat de zona retrogradării”

06 Apr. 2009, 16:40 Liga 2
Șfaițer: „Ne-am îndepărtat de zona retrogradării

Oficialii botoșăneni spun că victoria de la Roman în fața formației Știința Bacău valoreaza șase puncte ținând cont că cele două formații erau în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani, Cornel Șfaițer susține că această victorie va cântări mult în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

 

„A fost un meci de șase puncte pe care l-am câștigat. Cred că în acest moment celor de la Știința Bacău le va fi foarte greu să se mai salveze. În ceea ce ne privește, important este să câștigăm meciurile de pe teren propriu și să ne menținem cât mai departe de subsolul clasamentului. La cum joacă echipa nu ar trebui să mai avem emoții în privința retrogradării”, a spus Cornel Șfaițer.

 

Același Cornel Șfaițer spune că elevii lui Cristi Popovici puteau să se impună astăzi la un scor mult mai categoric. Cu toate acestea, el se declară mulțumit de prestația echipei în special în partea secundă.

 

„A fost o repriză nebună. Am marcat patru goluri dar mai puteam înscrie încă cel puțin trei. Important este că am învins și am obținut cele trei puncte”, a conchis oficialul.
 

06 Apr. 2009, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă