Raul Palmeș pune și el tunurile pe ”centralul” Eduard Ioniță, după jocul cu FK Miercurea Ciuc: ”Poate și din cauza greșelilor de arbitraj n-am putut face mai mult”

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2024, 11:36 Liga 2

Raul Palmeș, fundașul central al echipei CSC Șelimbăr, a vorbit și el despre maniera de arbitraj a lui Eduard Ioniță, considerând că acesta a influențat, cu deciziile sale, rezultatul final al meciului disputat miercuri la Cisnădie, cu FK Miercurea Ciuc, scor 2-2, în etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2.

Raul Palmeș consideră că CSC Șelimbăr nu a câștigat cu FK Miercurea Ciuc ”poate și din cauza greșelilor de arbitraj”

Palmeș, unul dintre liderii echipei sibiene, care a primit și banderola de căpitan atunci când Ciprian Natea nu s-a aflat pe teren, consideră că CSC Șelimbăr merita victoria în fața Ciucului, formație pentru care a evoluat timp de 2 ani, 44 de partide doar în Liga 2 între 2019 și 2021.

”Cred c-a fost cea mai bună partidă a noastră din acest play-off. Din păcate, doar atât s-a putut astăzi, cu toate că am meritat, din punctul meu de vedere, victoria, fără doar și poate. Am avut ocaziile mai mari, am avut inițiativa, am condus… Poate și din cauza greșelilor de arbitraj n-am putut face mai mult astăzi, dar de aici încolo putem face mai mult”, a declarat Palmeș la finalul jocului disputat miercuri, la Cisnădie.

”Nu cred că a fost penalty, dar dacă a dat arbitrul, asta este”

Fundașul originar din Sibiu a fost diplomat când a vorbit de lovitura de la 11 metri din care ciucanii au egalat: ”Am revăzut faza, nu cred că a fost penalty, dar dacă a dat arbitrul, asta este. Ce mai putem face-acum?” După decizia arbitrului Eduard Ioniță de a acorda penalty pentru harghiteni, jucătorii de la CSC Șelimbăr au fost chemați la marginea terenului, în semn de protest față de arbitraj, intenționându-se să se scoată echipa afară. Au fost doar câteva momente de revoltă, fiindcă s-a revenit asupra deciziei, iar Gabor Makrai a punctat pentru 2-2 de la punctul cu var.

Palmeș spune că el și coechipierii săi sunt în continuare motivați, chiar dacă joacă la o echipă prezentă în play-off și fără drept de promovare

Palmeș nu crede că șelimbărenii nu mai au motivație după ce s-au calificat în play-off-ul Ligii 2, dar n-au drept de promovare: ”E neadevărat, clar! De ce să nu fim motivați? Noi, pentru asta venim în fiecare zi la teren, pentru a continua ceea ce-am făcut bine în sezonul regular. Și atunci când mergi cu prietenii la o miuță, să zic așa, chiar dacă mergi cu prietenii tăi, tot vrei să câștigi.”

Cu toate acestea, după ce în sezonul regular CSC Șelimbăr a fost lider în 15 din cele 19 etape, în play-off, după chiar etapa de debut, echipa și-a pierdut prima poziție și nici până acum, după șase runde, nu a reușit să obțină o victorie. Mai mult, primele goluri le-a reușit în ultimele două jocuri, contra Unirii Slobozia (1-2) și acum, cu Ciucul (2-2).

  • 24 de meciuri, dintr-un total de 25 disputate de echipă, are Raul Palmeș în acest sezon de Liga 2, în toate începând ca titular și doar de două ori a fost înlocuit. Are și un gol marcat, chiar contra FK Miercurea Ciuc, în 2-1 în deplasare în sezonul regular.
  • În cariera sa, Raul Palmeș a mai evoluat pentru Honved, Kazincbarcika, în prima și a doua ligă din Ungaria, la FK Miercurea Ciuc, Concordia Chiajna și CSC Șelimbăr, pentru toate în Liga 2 din România. În medie, Palmeș a petrecut, până acum, doi ani la fiecare dintre echipele pe la care a activat. La Șelimbăr a ajuns în ianuarie 2023.

”Să vină, în sfârșit, și acea victorie de care avem nevoie”

Fundașul și-ar dori maximum de puncte din meciurile pe care CSC Șelimbăr le mai are de disputat până la finalul sezonului.

”Mai sunt patru etape din play-off, din care vrem să scoatem maximum, să vină, în sfârșit, și acea victorie de care avem nevoie. Chiar dacă astăzi am meritat-o, eu zic că în etapele viitoare putem să o obținem”, a mai spus Palmeș.

Echipa sibiană mai are de disputat patru meciuri în acest sezon, cu Corvinul Hunedoara (în deplasare, luni, ora 15:00), cu Gloria Buzău (acasă, 3 mai, ora 17:00), cu CS Mioveni (acasă, în jurul datei de 8 mai) și cu Unirea Slobozia (în deplasare, în jurul datei de 11 mai).

CSC Șelimbăr ocupă în acest moment locul 2 în play-off-ul Ligii 2, cu 46 de puncte, însă poate fi depășită de Corvinul (45 puncte), care joacă astăzi (ora 19:00) în deplasare la Gloria Buzău.

Declarațiile lui Raul Palmeș după CSC Șelimbăr – FK Miercurea Ciuc 2-2:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-monea-contesta-arbitrajul-din-meciul-selimbar-miercurea-ciuc-2-2-19313481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-vrut-sa-paraseasca-terenul-in-meciul-cu-ciucul-19313469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/egal-cu-penalty-controversat-intre-selimbar-si-fk-miercurea-ciuc-19313435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-fk-miercurea-ciuc-dau-startul-returului-play-off-ului-ligii-2-19313337

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2024, 11:36 Liga 2
Pe aceeași temă