Șelimbărul, la primul joc ”afară” în noul sezon. Eugen Beza, înainte de întâlnirea cu Progresul Spartac: ”Sperăm că am scăpat de complexul meciurilor din deplasare”

Ovidiu BOICA 19 Aug. 2022, 18:56 Liga 2
Șelimbărul, la primul joc ”afară” în noul sezon. Eugen Beza, înainte de întâlnirea cu Progresul Spartac: ”Sperăm că am scăpat de complexul meciurilor din deplasare”

Eugen Beza, antrenorul echipei CS Comunal Șelimbăr, crede că jucătorii săi ar fi trebuit să depășească problema cu care s-au confruntat în sezonul regular al ediției precedente a Ligii 2, aceea legată de deplasări.

Trupa sibiană joacă, sâmbătă, de la ora 18:00, primul meci de-afară, din noua ediție de campionat, la Buftea, cu nou-promovata Progresul Spartac.

”Este prima deplasare, este un nou meci pentru noi, dar suntem foarte hotărâți, sperăm că am scăpat și de complexul acela al meciurilor din deplasare prin victoriile din play-out, din sezonul trecut. Așteptăm să dăm totul, iar la final vom culege roadele muncii noastre. În afara faptului că întâlnim o echipă nou-promovată, întâlnim o echipă cu o organizare ofensivă foarte interesantă, cu jucători de un nivel tehnic ridicat. Propun un joc diferit față de ceea ce suntem obișnuiți la Liga 2, de aceea suntem atenți să contracarăm organizarea despre care vorbeam, dar avem și noi armele noastre de care vom profita și e important ca la meci să fim sută la sută din punct de vedere al concentrării și al duelurilor”, a declarat Eugen Beza.

Șelimbărul s-a antrenat pe teren sintetic în ultimele zile

Beza a mai spus că jucătorii săi s-au antrenat în ultimele zile pe un teren sintetic, având în vedere suprafața de joc de la Buftea, unde se va disputa jocul cu Progresul Spartac.

”Chiar dacă meciul este pe o suprafață cu care nu suntem obișnuiți, totuși în ultimele două zile ne-am antrenat doar pe sintetic. La Buftea este o suprafață bună, nu avem niciun motiv să nu ne adaptăm. Le-am spus și jucătorilor că sunt echipe care joacă în cupele europene și care se adaptează rapid pe această suprafață. Poate singurul inconvenient pentru noi este ora 18:00, pentru că va fi o căldură insuportabilă, dar suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm”, a mai spus Beza.

Arhirii se gândește la… buna dispoziție de după meci

Fundașul Igor Arhirii susține că sibienii își doresc victoria și pentru a-și asigura confortul în săptămâna care va urma.

”Meciul de sâmbătă este unul obișnuit ca toate celelalte. Ne dorim victoria, să luăm punctele și să ne facem buna dispoziție pentru toată săptămâna. Sunt convinsă că ne dorim asta cu toții, ne-am pregătit bine în această săptămână și suntem gata de luptă. De regulă eu nu fac diferența între adversari, pentru mine nu contează că suntem favoriți sau nu, că întâlnim o nou promovată sau o echipă obișnuită deja cu Liga 2, eu intru mereu în teren să câștig, oricine ar fi adversarul”, a declarat Arhirii.

Înaintea acestui meci, CS Comunal Șelimbăr este lider în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte și un golaveraj de 5-0. Progresul Spartac, cu 3 puncte și golaveraj 3-1 ocupă locul 9.

La meciul de sâmbătă, din etapa a 3-a a Ligii 2, Eugen Beza nu poate conta pe serviciile lui Daniel Tătar și Ion Cărăruș, în vreme ce Mircea Manole s-a pregătit normal în această săptămână.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-si-stadionul-pentru-progresul-spartac-nou-promovata-nu-mai-joaca-la-clinceni-si-partida-cu-cs-comunal-selimar-iar-detaliul-financiar-e-printre-cele-invocate-de-club-19241464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-nu-pune-prea-mult-pret-pe-faptul-ca-selimbarul-e-lider-in-liga-2-astea-sunt-ca-pe-vremuri-sa-inramam-nici-pe-departe-nu-inseamna-mare-lucru-cum-a-comentat-victoria-l-19240856

Ovidiu BOICA 19 Aug. 2022, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă