Se desființează FCM Bacău?

15 Nov. 2008, 13:13 Liga 2
Se desființează FCM Bacău?

Dumitru Sechelariu a declarat că FCM Bacău se confruntă la ora actuală cu probleme mari.

Fostul primar al Bacăului pune această variantă pe seama rezultatelor slabe ale FCM-ului, și nicidecum pe lipsa de fonduri din cauza crizei financiare care a cuprins întreaga lume. „Bacăul nu este afectat de problemele financiare de la nivel internațional, la noi nu se pune problema de așa ceva. Toate contractele sunt la zi. Clubul se poate desființa doar dacă, la finalul campionatului, constat că nu se schimbă nimic în joc”, a început Dumitru Sechelariu.

„Tot aștept de ceva vreme să văd o creștere, să văd produsele centrului nostru de copii și juniori, dar nu se vede mare lucru, așa că stau și mă întreb de ce să mai bag bani”, a continuat acesta, oferind și o imagine a stării financiare a clubului. „Anul trecut, FCM Bacău a avut un buget de 1,5 milioane de euro. Când mă uit la echipă cum joacă, mă întreb unde sunt?! În aceste condiții, mă gândesc de ce să nu investesc mai mult în băiatul meu, care este un pilot talentat”.

„Simple manevre”

Dumitru Sechelariu a comentat în continuare și incidentul de la partida cu FC Botoșani, în urma căruia un om de ordine a fost lovit cu bestialitate, iar câțiva suporteri ai lui FCM Bacău au fost amendați, apărut din cauza unui banner cu inscripția „Seche, pleacă!”.

„Pe lângă faptul că echipa nu mă mulțumește deloc, mă mai și înjură unii și afișează diverse lucruri despre mine, dar astea sunt niște simple manevre ale unor membri ai galeriei care pe mine nu mă păcălesc. Dacă plec eu, echipa se desființează, dar ei nu se gândesc la lucrul ăsta” , a spus „Seche” . În încheiere, fostul primar al Bacăului a ținut să comenteze modul în care factorii politici locali s-au implicat în mișcarea fotbalistică autohtonă. „În alte orașe sunt echipe care s-au desființat din cauza modului în care susținătorii acestora au fost afectați de criza economică. La Bacău, datorită Primăriei există la ora actuală două echipe, dar s-ar putea ca asta să nu mai dureze mult. Dacă văd că nu sunt sprijinit, mă retrag, pentru că eu nu am nicio datorie față de comunitate, ci comunitatea are față de mine”, au fost cuvintele lui Dumitru Sechelariu.

„Tot aștept de ceva vreme să văd o creștere, să văd produsele centrului nostru de copii și juniori, dar nu se vede mare lucru” – Dumitru Sechelariu, președinte de onoare FCM Bacău

articol scris de Mihai Ramniceanu

15 Nov. 2008, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă