SCM Gloria Buzău nu scapă de COVID-19 nici după 30 de zile! Noi infectări în lotul lui Ilie Stan, înaintea meciului cu Petrolul

Andrei PASCU 25 Nov. 2020, 17:44 Liga 2
SCM Gloria Buzău nu scapă de COVID-19 nici după 30 de zile! Noi infectări în lotul lui Ilie Stan, înaintea meciului cu Petrolul

Problemele nu se mai termină la SCM Gloria Buzău. De o perioadă bună de timp, echipa pregătită de Ilie Stan nu reușește să scape de virusul COVID-19, care a fost identificat în rândul lotului de jucători și la testele efectuate înaintea partidei din etapa a 14-a din Liga 2, cu Petrolul.

Trei fotbaliști de la SCM Gloria Buzău, testați pozitiv înaintea partidei cu Petrolul 

Potrivit informațiilor oferite de clubul din Buzău cu câteva ore înaintea partidei de pe stadionul ”Ilie Oană”, nu mai puțin de trei fotbaliști au fost confirmați pozitiv. Dragoș Huiban, Adi Marian Chică-Roșă și Marius Ioniță nu au făcut deplasarea la Ploiești și se află în izolare.

”Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță că, din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre sportivii secției fotbal, Dragoș Huiban, Adi Marian Chică-Roșă și Marius Ioniță, au fost depistați pozitiv.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor trei a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.

Deși cei trei nu vor fi prezenți în meciul de astăzi, de la ora 17:00, împotriva celor de la FC Petrolul Ploiești, echipa noastră promite un joc frumos, de care suporterii să fie mândri”, anunță SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău se confruntă cu noul coronavirus de mai bine de o lună 

Problemele cu COVID-19 persistă de mai bine de o lună la SCM Gloria Buzău, care a mai avut astfel de probleme în alte trei perioade. Înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din turul 4 al Cupei României, desfășurată la data de 21 octombrie, la Însurăței, SCM Gloria lăsa acasă mai mulți jucători din lot, cât și pe antrenorul Ilie Stan, după ce aceștia ieșeau pozitivi la COVID-19.

Alături de antrenorul Ilie Stan, infestați cu noul virus au fost și fundașii Sebastian Ghinga și Ciprian Perju. Izolați pentru moment au fost și jucătorii Marius Ioniță, Alexandru Piftor și Lucian Dumea, considerați contacți, dar ieșiți negativ la retestare.

SCM Gloria Buzău, probleme și la ultimele două restanțe din Liga 2 

Ulterior, înaintea partidei restante cu Viitorul Pandurii, SCM Gloria Buzău anunța că basarabeanul Gheorghe Anton, mijlocaș transferat pe parcursul campionatului actual și utilizat în patru meciuri până acum, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Apoi, buzoienii au semnalat alte cazuri înaintea restanței cu Fotbal Comuna Recea, din etapa a 11-a, pe care echipa lui Ilie Stan a câștigat-o cu 2-0. Ciprian Petre, Constantin Stoica au fost confirmați pozitiv, iar Adi Chică-Roșă avea testul neconcludent.

Foto: Adi Berger / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-scm-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1700-gazarii-sunt-intr-o-situatie-mai-mult-decat-delicata-19159394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1400-dunarea-calarasi-si-viitorul-pandurii-pot-urca-pe-podium-asu-poli-pare-sa-aiba-o-misiune-facila-si-sa-se-apropie-din-nou-de-lider-19159391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-cu-derby-ul-de-clasament-fc-u-craiova-metaloglobus-jocul-care-poate-schimba-prima-clasata-incepe-la-ora-1700-19159272

 

 

 

Andrei PASCU 25 Nov. 2020, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă