SCM Gloria Buzău încheie sezonul pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, însă Ilie Stan a găsit factorul motivator pentru jocul cu Concordia Chiajna: ”Să lăsăm o impresie frumoasă”

Marius ANGHEL 05 May. 2021, 15:30 Liga 2
SCM Gloria Buzău încheie sezonul pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, însă Ilie Stan a găsit factorul motivator pentru jocul cu Concordia Chiajna: ”Să lăsăm o impresie frumoasă”

SCM Gloria Buzău își încheie meciurile oficiale din acest sezon de Liga 2 vineri, 7 mai, când, de la ora 19:00, primește vizita echipei Concordia Chiajna. Cele două formații sunt deja sigure de locul pe care vor încheia campionatul, iar jocul lor direct nu mai are nicio miză.

SCM Gloria Buzău termină pe locul 3 Grupa B a play-out-ului Ligii 2, Concordia Chiajna e sigură de locul 4

SCM Gloria e una dintre cele două formații din Grupa B a play-out-ului Ligii 2 care nu au pierdut în cele cinci meciuri desfășurate în cele șase etape, alături de Unirea Slobozia, însă mai sus de locul 3 nu poate urca. Momentan are un total de 35 de puncte acumulate, cu 26 venită din sezonul regular, și e la patru puncte sub Petrolul și la patru peste Concordia Chiajna.

În schimb, Concordia, cu 31 de puncte, cu 24 venită din sezonul regular, va terminat pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, indiferent de rezultatul de la Buzău. Sub ea, CSM Reșița și Unirea Slobozia au amândouă câte 26 de puncte.

Ilie Stan, înainte de ultimul meci al sezonului: ”Sper că vom bate Chiajna”

Antrenorul echipei buzoiene, Ilie Stan, aflat la final de contract și încă neștiutor ce se va întâmpla mai departe cu clubul, deci și cu situația sa, își dorește o victorie cu Concordia pentru a lăsa ”o impresie frumoasă”. Stan speră însă ca SCM Gloria să își schimbe statutul în această vară, să aibă drept de promovare, iar el să continue pe banca echipei și să se lupta pentru accederea în Liga 1.

”Salvarea de la retrogradare nu a fost un obiectiv care să ne motiveze. Vreau să-mi felicit echipa pentru faptul că prin jocul prestat şi rezultatele obţinute nu am lăsat loc de interpretări.

Acum urmează ultima etapă, unde vrem să lăsăm o impresie frumoasă. Sper că vom bate Chiajna. Din sezonul viitor vom vedea ce va fi. De fiecare dată le-am transmis jucătorilor că dacă vom păstra organizarea şi principiile jocului nostru, oricărei echipe din Liga a 2-a îi va fi greu să ne bată.

Vrem să facem performanță, iar de la anul să ne putem lupta la promovare. Săptămâna viitoare se va lua o decizie în privința clubului și eu spun că dacă vom aduce trei-patru jucători, cred că ne putem bate la promovare din sezonul viitor”, a spus Ilie Stan, citat de site-ul oficial al SCM Gloria Buzău.

În sezonul regular al Ligii 2, unde SCM Gloria Buzău și Concordia Chiajna au terminat cele 21 de etape vecine în clasament, pe locurile 12, respectiv 13, la o diferență de două puncte, au remizat la Buzău, scor 1-1, după golurile marcate de Adi Chici-Roșă (4), respectiv Azdren Llullaku (14).

În urmă cu două săptămâni, primarul orașului Buzău, Constantin Toma, spunea că după Paște va lua o decizie în privința cedării echipei de fotbal SCM Gloria către un investitor privat.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 05 May. 2021, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă