SCM Gloria Buzău, eșec clar în fața Voluntariului într-un amical. Echipa lui Ilie Stan a comis multe erori în apărare și s-a ales doar cu golul meciului. Veteranul de 40 de ani Ciprian Petre, reușită spectaculoasă

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 28 Mar. 2021, 13:17 Actualizat: 28 Mar. 2021, 13:21 Liga 2
SCM Gloria Buzău, eșec clar în fața Voluntariului într-un amical. Echipa lui Ilie Stan a comis multe erori în apărare și s-a ales doar cu golul meciului. Veteranul de 40 de ani Ciprian Petre, reușită spectaculoasă

SCM Gloria Buzău a disputat sâmbătă un meci amical cu echipa din Liga 1, FC Voluntari, la Buftea. Formația lui Ilie Stan a cedat la final cu 1-3, deși la pauză scorul a fost egal, 0-0. Până spre finalul partidei, buzoienii au fost conduși la trei goluri, dar Ciprian Petre a marcat spectaculos de la marginea careului.

SCM Gloria Buzău, greșeli la toate golurile adversarilor 

După o primă repriză în care cele două echipe nu au reușit să marcheze, în partea a doua lucrurile s-au schimbat și s-a înscris de patru ori. Ilfovenii au modificat tabela de trei ori consecutiv. Au deschis scorul grație unei greșeli mari în apărarea adversarilor. A fost vorba de o eroare personală a lui Daniel Vîrtej.

În minutul 55, fundașul lui Ilie Stan a luftat incredibil în careu, iar pe fază, Sebastian Mailat a făcut 1-0. Imediat după această greșeală, apărătorul a fost schimbat. După numai trei minute, FC Voluntari a mai înscris un gol, tot după o inexactitate în apărarea formației din Liga 2. De data aceasta a fost ceva colectiv. Viktor Angelov a pasat pe jos, în careu, pentru atacantul Marcelo Lopes, care a majorat diferența.

Ciprian Petre a marcat golul de onoare al buzoienilor 

Golul cu numărul trei al echipei lui Bogdan Andone a venit în urma unui contraatac, după un corner irosit de SCM Gloria Buzău. Din numai câteva pase, balonul a ajuns în careu la atacantul Ivan Pesic care, singur cu portarul, a făcut 3-0.

În fine, golul de onoare a fost reușit de veteranul de 40 de ani Ciprian Petre, care a marcat spectaculos de la marginea careului, cu piciorul drept.

FC Voluntari: Lavin – Balaur, Achim, Briceag, Ricardinho, Botoneanu, Vlad, Remacle, Mailat, Angelov, Garba
Rezerve: Cotolan, Droppa, Gheorghe, Anderson, Costin, Pesic, Lopes

SCM Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Ghinga, Vîrtej, Nedelea, Anton, Perju, Roșu, Ciobanu, Tucaliuc, Iurcu
Rezerve: Șerban, Horeboiu, Petre, Postoarcă, Toma, Stoiculescu, Chică-Roșă, Stoica

SCM Gloria Buzău va juca în play-out-ul Ligii 2

SCM Gloria Buzău a încheiat meciurile din sezonul regular, în etapa a 20-a, când a evoluat pe teren propriu în compania ultimei clasate, Pandurii. Nu a reușit să o învingă, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

SCM Gloria Buzău este ultima echipă, de până acum, care a aflat că va juca în play-out-ul Ligii 2 în a doua parte a campionatului. Ocupă locul 12 în acest moment, cu 26 de puncte în 19 partide. Celelalte formații care o urmează și care se vor lupta pentru evitarea retrogradării sunt: Fotbal Comuna Recea, Concordia Chiajna, Ripensia, Unirea Slobozia, CSM Reșița, CSM Slatina, Aerostar Bacău și Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 28 Mar. 2021, 13:17 Actualizat: 28 Mar. 2021, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă