Scandal pe funcții la Dinamo! Unul dintre liderii DDB Constanța a fost angajat la club, deși unul dintre suporterii marcanți voia să lucreze gratis

Liga2.ro 02 Sep. 2022, 16:49 Liga 2
Scandal pe funcții la Dinamo! Unul dintre liderii DDB Constanța a fost angajat la club, deși unul dintre suporterii marcanți voia să lucreze gratis

Dinamo l-a angajat pe unul dintre liderii DDB Constanța în postul de magaziner, pe care un alt suporter, obișnuit să facă voluntariat din dragoste pentru club, l-ar fi acceptat fără pretenții financiare.

Apele sunt în continuare agitate la Dinamo, unde, practic, tot ce s-a rezolvat de la retrogradarea în Liga 2 este învestirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special. Acesta a reușit să transfere câțiva jucători cu un CV bun pentru Liga 2, însă rezultatele pozitive întârzie în continuare să apară.

În aceeași zi în care clubul a anunțat oficial că negocierile cu grupul One pentru preluarea acțiunilor au picat, suporterii ”câinilor” au primit un nou motiv de dezamăgire. Unul dintre fanii reprezentativi ai bucureștenilor acuză conducerea clubului că a ales să îi ofere salariu unui membru DDB Constanța pentru o funcție pe care el ar fi îndeplinit-o gratis.

Un suporter care făcea voluntariat la Dinamo se revoltă după o decizie a clubului care îl privește

Dinamo l-a angajat pe unul dintre liderii DDB Constanța, Justin Maximilian, ca magaziner, dar Romică Mazilescu, un apropiat al PCH obișnuit să facă voluntariat pentru club, acuză decizia respectivă. Acesta susține că este mai mult decât calificat să ocupe această funcție și precizează că și-ar fi dorit acest rol fără a fi plătit.

”Eu am fost voluntar (gratis am lucrat pentru Dinamo) trei ani. Astăzi cineva a acceptat ca o persoană din DDB Constanța să devină salariat al clubului Dinamo în funcția de magaziner. Oare, după 43 de ani de stadion și trei ani de voluntariat, având și un curs de gestionar – vânzător, nu credeți că acceptam tot gratis și responsabilitatea de magaziner?
Rușine celor care vor să plătească un post cuiva din Constanța cu bani, când eu acceptam acel post ca voluntar…”, se arată în mesajul postat de suporterul Romică Mazilescu în mediul online, potrivit paginii de facebook Clasic Dinamo.

Dinamo a confirmat oficial că negocierile cu grupul One au picat

În același timp, Dinamo a transmis că negocierile de preluare a clubului de grupul One s-au închis fără a se ajunge la o înțelegere. ProSport a anunțat în exclusivitate pornirea negocierilor, dar clubul a anunțat acum că acestea s-au încheiat într-un mod nefavorabil.

Conducerea clubului a dezmințit că ar fi existat o analiză cu concluzii negative a documentelor care ar fi condus la întreruperea discuțiilor, așa cum a anunțat ProSport, dar a confirmat informația oferită de publicația noastră, conform căreia negocierile au picat.

”Administratorul special Vlad Iacob a făcut următoarele precizări pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, cu privire la tranzacțiile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Dinamo 1948 SA: «Tranzacția dintre dl. Șerdean și ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o înțelegere în termenul așteptat de părti. Exista o șansă să se semneze săptămâna trecută, vineri, însa domnul Șerdean nu s-a prezentat.

Fiind o corporație listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte. Au fost foarte mulți factori perturbatori care au influențat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc.

Neg vehement informațiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situație. Nu a existat o analiză juridică sau economică cu concluzii negative, așa cum a fost prezentat în presă, ieri. Există și alți investitori interesați și îi așteptăm alături de noi»”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-vrea-promovarea-dar-lipsurile-sunt-mai-mari-decat-se-vad-la-suprafata-ovidiu-burca-sincer-am-adus-bucatari-inca-nu-avem-magazioner-revenirea-in-elita-fotbalului-trebuie-sa-se-fa-19243304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/portar-scolit-la-coverciano-noul-ajutor-al-lui-ovidiu-burca-la-dinamo-ne-am-inteles-si-l-asteptam-la-saftica-exclusiv-19243275

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/dinamo-a-confirmat-oficial-ca-negocierile-cu-grupul-one-au-picat-19515152

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/dinamo-nu-va-putea-juca-pe-stadionul-din-chiajna-19515130

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/suma-reala-pe-care-grupul-de-investitori-one-trebuia-sa-o-scoata-din-buzunar-pentru-a-salva-dinamo-sunt-oameni-foarte-seriosi-dar-nu-sunt-fraieri-exclusiv-19514939

Liga2.ro 02 Sep. 2022, 16:49 Liga 2
Pe aceeași temă