Scandal între Cetatea și Rarăul!

07 Jan. 2009, 14:19 Liga 2
Scandal **între Cetatea și Rarăul!

Fundașul Rarăului Câmpulung Moldovenesc, Florin Plecanciuc, este foarte aproape de o revenire pe Areni în această iarnă. Plecanciuc a mai făcut parte din lotul grupării sucevene în urmă cu trei sezoane, însă atunci o operație de hernie de disc l-a scos pentru o perioadă îndelungată din circuit. Interesant este că Plecanciuc a fost foarte aproape să renunțe la fotbal în această toamnă, la vârsta de doar 20 de ani.

 

Nemulțumit de problemele financiare de la gruparea câmpulungeană, Florin a părăsit echipa după etapa a XI-a din tur și a plecat în Anglia, unde a încercat fără succes să-și găsească de lucru în domeniul construcțiilor.
Dorit de Cetatea în această iarnă, Florin Plecanciuc se bucură de aprecieri din partea antrenorului său de la Rarăul, Mihai Eremia.

 

„Este un fotbalist de perspectivă, cu calități fizice indiscutabile, care are avantajul că poate evolua cu randament bun pe mai multe posturi. La Rarăul, datorită subțirimii lotului, l-am plimbat pe mai multe posturi, dar a dat satisfacție atât ca fundaș central, dar și pe banda dreaptă sau în fața apărării”

 

Faptul că antrenorul principal al Cetății, Ovidiu Murariu i-a contactat în secret pe fotbaliștii Florin Plecanciuc și Nicolae Lazăr i-a iritat pe oficialii grupării Rarăul Câmpulung.

 

„Regulamentele FRF interzic astfel de practici. Acolo se precizează foarte clar că nici o grupare nu are voie să contacteze jucători aflați în raporturi contractuale cu o altă formație. Din fericire, Plecanciuc și Lazăr au dat dovadă de caracter și ne-au anunțat imediat că au fost contactați de Ovidiu Murariu. Dacă îi doresc cu adevărat pe cei doi, cei de la Cetatea trebuie să știe că trebuie să se înțeleagă mai întâi cu conducerea clubului Rarăul”, a declarat tehnicianul câmpulungenilor, Mihai Eremia.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

07 Jan. 2009, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă