Supărare mare la SC Oțelul, după eșecul cu Poli Iași. Dorinel Munteanu, cu vocea răgușită și cu reproșuri pentru jucători: ”Nu accept așa ceva! N-au avut încredere în ce le-am spus la pauză”

Andrei PASCU 20 Mar. 2023, 12:17 Liga 2

Dorinel Munteanu a fost dezamăgit de faptul că SC Oțelul a pierdut partida cu Poli Iași, scor 1-2, în debutul play-off-ului de Liga 2. Antrenorul s-a prezentat supărat și răgușit la interviurile de la finalul confruntării, frustrarea venind din cauza faptului că SC Oțelul a început foarte bine derby-ul.

SC Oțelul a condus, dar a pierdut partida cu Poli Iași. Dorinel Munteanu, supărat

Gălățenii au deschis scorul prin Juri Cisotti, în minutul 11, iar fanii se gândeau că poate fi bifat succesul. Însă, imediat, la prima fază de poartă de după repunea balonului în joc, Poli Iași a egalat prin Cătălin Itu, în minutul 12.

Din acel moment au și început problemele pentru SC Oțelul, pentru că din minutul 26 a rămas în inferioritate numerică, după ce a fost eliminat Costin Ghiocel, după o intrare oribilă asupra lui Itu.

Scorul la pauză a fost 1-1, dar SC Oțelul a suferit în partea a doua, Poli Iași având posesia și atacând pentru victorie. Golul succesului pentru formația lui Leontin Grozavu a picat în minutul 68, prin Antonio Dumitru.

  • SC Oțelul: R. Pop – Andr. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), Nedelea – Cisotti, I. Neagu (Zivulic 69′), Gorovei (D. Panait 46′) – Mitoi (Laur. Maxim 69′), Cîrjan (Cruceru 46′), Oct. Ursu (Mih. Adăscăliței 30′)
    Rezerve neutilizate: Paharnicu – Jardan, Chirițoiu, K. Fatai

Dorinel Munteanu, după eșecul înregistrat de SC Oțelul cu Poli Iași: ”Ne-am bătut singuri!”

Dorinel Munteanu a schimbat strategia la pauză, după cum a declarat la interviurile de la final, dar jucătorii săi nu au pus în practică lucrurile cerute de el, să scoată astfel cel puțin un rezultat de egalitate.

A fost supărat pe fotbaliștii cu care lucrează de când a venit la echipă, pentru că se aștepta să aibă încredere în ceea ce el a solicitat. Acest lucru nu s-a întâmplat și, după cum a declarat Dorinel Munteanu, chiar dacă Poli Iași nu a avut cine știe ce oportunități în partea a doua, a reușit să bifeze victoria.

Munteanu a avut o părere de rău și față de fanii veniți pe stadion, mai ales că arena din Galați a fost aproape plină. A promis, însă, că SC Oțelul va începe să lege victoriile în play-off

O înfrângere pe care o consider nemeritată, pentru că am început foarte bine jocul, am marcat. Sunt foarte dezamăgit de atitudinea și de prestația anumitor jucători, pentru că nu s-au ridicat la nivelul echipei, iar asta nu accept! Sunt jucători care sunt cu mine de un an și ceva.

În aceste jocuri, cu echipele contracanditate, nu trebuie să facem greșeli. Ne-am bătut singuri! Două greșeli individuale care au făcut diferența, în rest, adversarul nostru a avut un control mai bun al balonului după ce am primit roșu și, din punctul de vedere al posesiei, a dominat, dar nu a avut ocazii.

Nu au avut încredere jucătorii în ceea ce le-am spus la pauză și asta a fost. Îmi pare rău că am pierdut, mai ales că asistența a fost mare. Mai sunt nouă jocuri, sper să revenim, să adunăm puncte, să ne clasăm pe o poziție de pe care să sperăm. Asta exclude locul 6, clar!”, a spus Dorinel Munteanu la finalul confruntării.

SC Oțelul rămâne pe locul 3 în play-off-ul de Liga 2

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar la șapte puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. Are un avans de patru puncte față de locurile 4-6, Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarele două runde, Steaua (acasă), Dinamo (deplasare).

Foto și video: SC Oțelul Galați

Andrei PASCU 20 Mar. 2023, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă