Șase foști jucători ai Rapidului au depus contestații! „Au făcut asta doar pentru a pune bețe în roate”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 17:20 Liga 2
Șase foști jucători ai Rapidului au depus contestații!**

Judecătorii au decis amânarea discuțiilor pe marginea planului de reorganizare pentru data de 14 februarie 2014. Până atunci se vor soluționa contestațiile depuse deja și cele care vor fi făcute până luni, când expiră termenul limită.

Planul de reorganizare al Rapidului a fost amânat din cauza contestațiilor depuse de jucători. Șapte jucători nu au fost de acord cu planul de reorganizare: Ionuț Stancu, Dani Coman, Ovidiu Burcă, Paul Codrea, Călin Albuț și Marius Bilașco.

„Jucătorii care au contestat planul au șanse minime de câștig pentru că la fel au procedat și data trecută și li s-au respins cererile. Acum au contestat doar pentru a pune bețe în roate actualei conduceri. Dacă nu ar fi fost contestațiile depuse de ei erau șanse ca planul să fie acceptat până la finalul anului”, a explicat pentru ProSport un specialist în insolvență.

Astăzi judecătorul sindic doar a luat act de procesul verbal întocmit de Adunarea Generală a Creditorilor și, în următoarele 15 zile, va stabili termenul în care va decide confirmarea planului de reorganizare.

Prima dată vor fi judecate contestațiile de pe tabelul nominal, sunt deja două depuse până acum, dar se mai așteaptă și altele, deoarece termenul expiră luni. Abia după judecarea contestațiilor se va discuta și pe marginea planului de reorganizare, lucru care s-ar putea întâmpla spre finalul lunii ianuarie 2014.

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă