Săptămână intensă la Poli Iași. Programul stabilit de Leo Grozavu și adversarul din prima ligă pe care și-l dorește pentru un amical

Narcis POHOAȚĂ 15 Nov. 2022, 10:43 Liga 2
Săptămână intensă la Poli Iași. Programul stabilit de Leo Grozavu și adversarul din prima ligă pe care și-l dorește pentru un amical

Fotbaliștii Politehnicii Iași revin astăzi, 15 noiembrie, la antrenamente, în Copou, după cele două zile libere primite la finalul meciului cu FC Brașov, disputat sâmbătă, sub Tâmpa.

Jucătorii lui Leo Grozavu au scăpat printre degete o victorie importantă, care i-ar fi dus pe podium, fiind egalați la chiar ultima fază a partidei.

O șansă importantă ratată de Poli Iași, care este nevoită să obțină maximum de puncte în acest an pentru a fi sigură că va ierna pe loc de play-off.

Săptămână plină pentru elevii lui Leo Grozavu

Ieșenii au revenit de la Brașov sâmbătă în jurul orei 21:00 și după două zile libere vor efectua marți după-amiază primul antrenament.

Deși campionatul va fi întrerupt pentru meciurile echipelor naționale, nu va fi deloc o săptămână lejeră pentru ieșeni. Antrenorul Leo Grozavu, care și-ar dori și perfectarea unui meci amical pentru sâmbătă, va folosi această săptămână pentru a mai recupera din decalajul fizic al jucătorilor.

”Cred că suferim în continuare la partea asta fizică pe care, am mai spus, e foarte greu să o lucrezi în plin campionat. Vom avea două săptămâni la dispoziție să mai punem la punct anumite aspecte din punct de vedere fizic, după care în pauza de iarnă le vom regla definitiv.
Dar în momentul de față e destul de dificil să putem să facem minuni, pentru că e clar, a trebuit să gestionăm o situație și e foarte greu să pui baze, să faci pregătire conform cu jocul pe care vreau eu să-l joace Poli Iași, atâta timp cât nu ai bază.
Eu zic că ne prinde bine această pauză. Pentru orice antrenor care preia o echipă din mers, orice perioadă de pauză competițională, în speță o săptămână, pentri că în cealaltă jucăm, ne va prinde bine. Vor fi antrenamente duble”, a declarat antrenorul Leo Grozavu la Radio HIT Iași.

Posibil amical cu FC Botoșani

Pentru a-și ține elevii în priză în cele perioada de pauză în campionat, antrenorul Leo Grozavu va încerca să perfecteze un meci amical la sfârșitul acestei săptămâni. Oficialii ieșeni au discutat cu colegii de la FC Botoșani pentru un posibil meci sâmbătă, dar o decizie va fi luată în zilele următoare, în funcție și de viitorul antrenor al formației de primă ligă.

”Vom avea o săptămână cu antrenamente duble până la final și vom încerca să jucăm o partidă de verificare cu FC Botoșani. Ne-am dori sâmbătă, dar după schimbarea antrenorului meciul a rămas cumva în stand by, nu știm dacă se mai face, locul de disputare. Suntem în contact cu cei de la Botoșani, iar dacă nu vom mai putea juca avem variante de rezervă. Eu îmi doresc un meci amical, care ne-ar ajuta mult. Dacă nu, vom face antrenamente, care au și ele importanța lor”, a punctat Leo Grozavu.

Cu 25 de puncte, Poli Iași se menține pe locul 4 în Liga 2, dar e la egalitate cu alte trei echipe, FK Miercurea Ciuc, Gloria Buzău și Unirea Dej. SC Oțelul joacă astăzi seară în ultimul meci al etapei a 14-a și poate obține și ea tot 25 de puncte.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/control-antidoping-la-finalul-meciului-fc-brasov-poli-iasi-sase-jucatori-au-fost-testati-19253807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-fc-brasov-poli-iasi-facut-praf-de-arbitrul-vladimir-nagy-centralul-din-alba-a-luat-mai-multe-decizii-eronate-care-au-scandalizat-ambele-formatii-principalele-faze-incrim-19253804

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grozavu-vocea-si-talentul-nu-poate-vorbi-gabriel-vasvari-a-acuzat-si-el-arbitrajul-dupa-remiza-de-la-brasov-dar-faza-penalty-ului-din-care-a-inscris-n-a-vazut-o-19253732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-poli-iasi-egale-dupa-un-meci-extrem-de-tensionat-dan-alexa-catre-sfaiter-cornele-esti-cel-mai-bun-atacant-al-lui-poli-chirurgul-despre-arbitraj-19253587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-suferintei-dintre-poli-timisoara-si-metaloglobus-19253418

Narcis POHOAȚĂ 15 Nov. 2022, 10:43 Liga 2
Pe aceeași temă