S-au săturat de promisiuni! Brăileni vor depune memorii la FRF: „Schelălăim de foame”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:57 Liga 2
S-au săturat de promisiuni!** Brăileni vor depune memorii la FRF:

Jucătorii echipei fanion a orașului Brăila s-au luptat din răsputeri să scoată un rezultat bun miercuri, în partida cu lidera seriei Est, CSMS Iași, dar șansa nu le-a surâs. Brăilenii au ieșit pe teren cu o întârziere de cinci minute în semn de protest pentru neplata salariilor și cu banderole albe la mâna dreaptă.

Ei au încercat să câștige pentru a sensibiliza oamenii cu bani dar, cu burțile goale, nu au reușit să țină ritmul până la finalul meciului cu echipa de pe primul loc.

Cu Pânzaru în tribună, pentru că antrenorul de la CF Brăila a ispășit cea de-a doua etapă de suspendare după ce a fost trimis în tribună la meciul de Cupă de la Constanța, gazdele a avut un start foarte bun și în minutul 4 au deschis scorul prin Cazan. În final au pierdut datorită golurilor încasate de la Țigănașu (26), Onofraș (31) și Olah (90+3 – pen.).

„Promisiuni peste promisiuni, dar la noi nu ajunge nimic”

După fluierul final, antenorul brăilean a vorbit întâi despre meci: „Jocul greșeală așteaptă. Jucătorii cu experiență cum te prind descoperit cum te taxează. Noi am fost miloși ca de obicei, am început foarte bine, dar pe două greșeli de așezare în teren am primit tot atâtea goluri. Iașiul are fotbaliști buni, dar suferă la capitolul omogenitate, iar noi nu am reușit să speculăm carențele din jocul lor”, a fost prima reacție a lui Alin Pânzaru.

Tehnicianul CF-ului a vorbit apoi despre situația critică a echipei. „Ce să vă spun, schelălăim de foame, nici nu mai știu de când nu am mai primit un ban. Promisiuni peste promisiuni, dar la noi nu ajunge nimic. Eu ce să le mai spun jucătorilor, am ajuns la un punct când nu mai poți să lucrezi cu ei. Nu au bani să le trimită copiilor acasă, cum să se mai concentreze la jocuri? Probabil că de săptămâna viitoare își vor depune toți memorii la FRF ca să devină liberi de contract. Să vedem atunci cine mai joacă pentru Brăila”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă