S-au reunit fără antrenor!

12 Jan. 2009, 15:49 Liga 2

Singura certitudine a echipei din Botoșani în ce privește banca tehnică este că Florin Motroc nu va fi antrenor principal.

 

"Nu avem antrenor. Sigur nu e Motroc. Vreau să iau un antrenor care cunoaște echipa cu care am jucat. Numai că aici e o problemă cu contractele. Mâine voi ști sigur cine vine." a declarat Valeriu Iftime, președintele CA al FC Botoșani. Potrivit acestuia, noul antrenor va fi unul care a activat în turul acestui campionat în liga secundă, cel mai probabil fiind vorba de băcăuanul Cristi Popovici.

 

Altfel, singurii jucători care au venit cu kilograme în minus la reunirea lotului sunt botoșăneni. Alin Bordeanu, Florin Acsinte și ceilalți jucători care au început pregătirile încă din primele zile din an au ajuns ieri la stadion cu kilograme în minus. Restul jucătorilor formației s-au menținut în greutatea cu care au plecat în vacanță. Moldovenii au avut însă parte și de surprize neplăcute. Portarul Călinescu, unul din juniorii FC Botoșani a reușit să lase fără cuvinte conducerea clubului. Acesta cântărea ieri dimineață cu 6 kilograme în plus, de la 77 de kilograme a urcat la 83. Alin Bejan, antrenorul interimar, a declarat că cel mai probabil se va renunța la serviciile acestuia. Al doilea "mâncăcios" este Vechiu, însă, el se pare că a "menajat" totuși porcul de Crăciun acumulând numai un kilogram și jumătate în plus.
 

Obiectiv fără pretenții
 

 

Noul obiectiv al formației botoșănene este să nu termine pe locul 13. Cornel Șfaițer este conștient că echipa nu va reuși să termine campionatul pe una din primele poziții însă își dorește să urce cât mai mult în clasament.

 

"E clar că nu îmi doresc să terminăm pe locul 13. La momentul acesta nu putem emite pretenții să terminăm pe 3-4 dar măcar să facem un joc bun. Eu zic că putem termina în prima parte a clasamentului. Jucătorii trebuie să înțeleagă situația financiară a clubului și să își facă treaba" a declarat Cornel Șfaițer.
 

 

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

 

12 Jan. 2009, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă