S-a tras linie la CSMS: jucătorii vinovați, staff-ul ba!

Marius ANGHEL 03 Dec. 2013, 16:31 Liga 2
S-a tras linie la CSMS:** jucătorii vinovați, staff-ul ba!

Comitetul Director al CSMS Iași a analizat, marți, în cadrul unei ședințe la care au mai participat antrenorii și conducerea administrativă, parcursul sub așteptări al echipei din Copou în sezonul de toamnă. Principalii vinovați au fost găsiți jucătorii, în timp ce staff-ul tehnic a scăpat basma curată, cel puțin pentru moment. Asta deși Marius Lăcătuș are un bilanț mai slab decât Costel Enache, antrenorul pe care l-a înlocuit pe banca tehnică. În cele 8 meciuri în care a stat pe banca Iașiului, Lăcătuș a strâns doar 4 victorii, a terminat un meci la egalitate și a pierdut 3, singurul rezultat notabil fiind remiza cu Rapid din Copou. Dincolo de rezultatele slabe, echipa a jucat slab, chiar mediocru în ultimele două etape, fapt recunoscut și de antrenorul Lăcătuș, acesta din urmă nereușind să aducă nimic notabil de la venirea sa.

Remaniere de lot

În cadrul ședinței, Comitetul Director le-a trasat sarcina celor din staff-ul tehnic să întocmească împreună cu președintele Florin Prunea lista jucătorilor care au dat un randament sub așteptări în acest an. Astfel, în zilele următoare oficialii din Copou vor negocia rezilierea contractelor pe cale amiabilă cu jucătorii care au făcut figurație pe teren în turul campionatului.

„A fost o discuție preliminară la care au participat antrenorii, președintele Florin Prunea și vicepreședintele Cristi Stărică. Am cerut antrenorilor să prezinte randamentul fiecărui jucător în parte și să întocmească o listă cu jucătorii la care se va renunța în această iarnă, mă refer aici la cei care au dat un randament scăzut. Antrenorii și conducerea clubului vor veni, de asemenea, cu propuneri pentru întărirea lotului. În perioada următoare vor avea loc negocieri cu jucătorii care vor pleca”, a declarat președintele Comitetului Director al CSMS Iași, Leonida Antohi.

Oficialul ieșean a precizat că nu s-a luat în discuție o eventuală demitere a antrenorului Marius Lăcătuș sau a președintelui Florin Prunea. „Deocamdată a avut loc  discuție preliminară, nu s-a discutat despre demiteri sau sancțiuni. Sigur, antrenorii și președintele au și ei partea lor de vină, echipa nu a jucat așa cum ne dorim. Analiza activității antrenorilor și a președintelui va avea loc într-o ședință ulterioară a Comitetului Executiv”, a mai spus Antohi.

Președintele executiv Florin Prunea a evitat să dezvăluie numele jucătorilor la care se va renunța. „Am stabilit împreună cu antrenorii că unii jucători trebuie să plece și vom negocia cu fiecare în parte rezilierea contractului. Până nu va fi nimic oficial nu putem da nume”, a spus Prunea.

Pe lista neagră figurează portarul Dani, fundașul Radu Miron, mijlocașii Bădescu și Olah și atacantul Claudiu Ionescu.

Reunirea lotului, pe 10 ianuarie

Echipa va intra în vacanță miercuri, după ce va fi efectuat ultimul antrenament din acest an, reunirea lotului fiind programată pe 10 ianuarie 2014. În privința cantonamentelor, conducerea clubului analizează deocamdată mai multe variante. „Echipa va efectua două cantonamente în această pauză competițională, unul în țară și unul în străinătate. Nu am stabilit încă ceva concret. Avem mai multe variante, le vom alege pe cele mai bune”, a spus președintele Florin Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 03 Dec. 2013, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă