Roșu nu vrea ca la UTA să se mai pronunțe cuvântul promovare. „Se știe ce obiectiv avem, nu am ascuns niciodată acest lucru, dar aș vrea să vorbim prin puncte”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 20:06 Liga 2
Roșu nu vrea ca la UTA să se mai pronunțe cuvântul promovare.**

UTA a început prost campania de primăvară. Înfrângerea de la Brăila a lăsat multe umbre asupra echipei arădene și perspectivelor de promovare, un cuvânt pe care Laurențiu Roșu nu ar mai vrea să-l audă în vestiar pentru o vreme.

„Se știe că avem obiectiv promovarea, nu am ascuns niciodată acest lucru, dar aș vrea să vorbim prin puncte. Le-am spus deseori jucătorilor că obiectivul ți-l îndeplinești în vară, nu acum în ianuarie, februarie. Așa că ar fi bine, ca acest cuvânt, promovarea, să-l pronunțăm din nou în mai-iunie, în ultimele trei etape. Până atunci, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să adunăm puncte, nimic altceva”, a punctat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Același discurs e valabil și când vine vorba despre parcursul adversarilor din zona promovabilă. În prima rundă a anului, Olimpia Satu Mare și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au câștigat două deplasări grele și și-au depus și ele serios candidatura la un loc promovabil. „Degeaba ne uităm în curtea altora dacă noi nu facem puncte. Fiecare echipă are ambițiile ei, dar pe noi trebuie să ne intereseze ale noastre, să le alimentăm cu rezutate bune etapă de etapă. Sperăm să ajungem pe finalul campionatului să nu ne mai intereseze neapărat ce fac restul, să depindem numai de noi, dar pentru asta avem nevoie de o serie pozitivă, cu cât mai multe victorii legate”, a adăugat Roșu.

Nici Alin Gligor nu dorește ca UTA să mai treacă prin emoțiile barajului sau să stea la mâna comisiilor federale sau a Tribunalelor. „Ținta noastră e unul dintre primele două locuri în clasament, să nu ne mai intereseze problemele altora. Știm și noi că regulamentul favoriează formațiile de Liga 1 și tocmai de aceea vrem să nu mai ajungem să depindem de acesta”, a menționat căpitanul „roș-albilor”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 20:06 Liga 2
Pe aceeași temă