Roșu nu mai vrea ca UTA să fie pusă în postura de a alerga după adversar: „Ar fi bine să nu ne mai jucăm cu focul”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 19:06 Liga 2
Roșu nu mai vrea ca UTA să fie pusă în postura de a alerga după adversar:**

Chiar dacă și Brăila a învins-o pe UTA în 2017, Brașovul a fost echipa ce i-a condus în permanență pe arădeni pe tabela de marcaj. Golul lui Chitoșcă a venit după numai 8 minute de joc, iar „roș-albii” au fost puși în postura de a alerga după adversar pentru un rezultat pozitiv.

Laurențiu Roșu spune că acest lucru nu mai are voie să se întâmple în meciurile ce urmează. Duminică, de la ora 11:00, UTA joacă la Șiria cu Luceafărul Oradea și nu-și mai permite niciun pas greșit după ce a căzut sub locurile promovabile. „Chiar dacă în tur am dovedit în câteva ocazii că suntem puternici și putem reveni pe tabelă, ar fi bine să nu ne mai jucăm cu focul. Brașovul ne-a taxat fiecare eroare, noi am ratat și cam asta a fost istoria meciului. De aceea spun că schimbarea pe care vreau s-o văd încă de duminică, în partida cu Luceafărul, este concentrarea din primul până în ultimul minut. Nu mai vreau să comitem erori, iar apoi să ne chinuim să revenim pe tabelă. Într-adevăr, am marcat meci de meci, dar, după cum se vede, câteodată nu e suficient acest lucru”, apreciază „principalul” UTA-ei.

Chiar dacă nu a greșit în meciul cu Brașovul, Alex Manea e unul dintre fotbaliștii de la care se cere concentrare maximă, având în vedere că orice eroare a unui fundaș central poate fi fatală pentru echipă. „Poate că, într-adevăr, am fi putut evita să luăm atâtea goluri în acest campionat, dar să nu uităm că am și dat. Dar, ce a fost a fost, Mister are dreptate, nu mai avem voie să facem pași greșiți de acum înainte și asta o știm și noi, jucătorii”, a spus și apărătorul „roș-albilor”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 19:06 Liga 2
Pe aceeași temă