Roșioru: „După cum îl știu eu pe Dan Tulpan, acum ținta sa numărul unu va fi lui Ion Viorel”

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 18:53 Liga 2
Roșioru:** lui Ion Viorel"" >

Revenirea lui Viorel Ion pe banca tehnică a echipei din Crâng reprezintă, în opinia unuia dintre consilierii locali buzoieni, un colac de salvare pentru președintele clubului, Dan Tulpan. Declarația îi aparține lui Silviu Roșioru, care a ținut să mai precizeze și faptul că prin acceptarea postului de antrenor la Gloria Buzău ,,Vioară” și-a încălcat astfel promisiunea clară făcută suporterilor și anume aceea că niciodată nu va mai lucra împreună cu cel care de peste două decenii conduce destinele grupării amintite.

,,Este un gest de lașitate sau știu eu, de disperare, și nu l-am înțeles pe Ion Viorel. Îmi pare nespus de rău. Cred eu că acest lucru îi va fi ca un bumerang, deoarece după cum îl știu eu pe Dan Tulpan, acum ținta numărul unu a sa va fi, nu echipa Gloria Buzău, și nici rezultatele, ci săparea și distrugerea persoanei Ion Viorel. (…) Știm cu toții că Ion Viorel are mulți susținători și este iubit la Buzău, iar acest lucru l-a fructificat foarte bine Dan Tulpan, care l-a rugat pe domnul primar să-l aducă la Gloria.”, a declarat consilierul local Silviu Roșioru, care face parte și din conducerea unui partid.

Viorel Ion: ,,Am refuzat alte oferte și am pus umărul la distrugerea Otopeniului”

Tehnicianul formației din Crâng, Viorel Ion a spus că nu comentează afirmațiile făcute de alesul local. ,,Eu am venit să antrenez Gloria Buzău și nu am treabă cu nimeni și nimic. Am debarcat în situații dezastruoase la această echipă și îi las pe buzoieni să aprecieze ceea ce fac eu. Nu mă consider însă o manta de vreme rea din moment ce am venit de bună voie și nesilit de nimeni, în sensul că, știți foarte bine că dacă nu aveam altă soluție mai spuneam . Am refuzat alte oferte și am pus umărul la distrugerea Otopeniului, fiindcă dacă nu plecam de acolo primarul investea în continuare la echipă și, fără falsă modestie, mă numea manager să îmi dea forțe depline”, a punctat Viorel Ion.

Președintele clubului Gloria, Dan Tulpan, nu a fost găsit pentru a afla și punctual său de vedere referitor la declarațiile făcute de consilierul local, Silviu Roșioru.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă