Rohețki este dorit de Farul

11 Jul. 2009, 12:34 Liga 2
Rohețki** este dorit de Farul

Abia revenit la echipă după episodul Sportul Studențesc, Andrei Rohețki ar putea pleca din nou, de această dată la Constanța. Și asta deoarece noul conducător al Farului, Mircea Crainiciuc, a declarat astăzi pentru suceavasport.ro că este interesat de achiziționarea goal-keeperului sucevean.
 

 

„După plecarea lui Curcă la Dinamo, suntem în căutarea unui portar de valoare care să-l concureze pe Vlas. M-am gândit la Rohețki, pentru că îl cunosc de multă vreme și știu ce-i poate pielea. Probabil că în două-trei zile vom veni cu o ofertă concretă. Dacă nu vom reuși să-l transferăm pe Rohețki, atunci ne vom mulțumi și cu Sardescu”, a mărturisit Mircea Crainiciuc.
 

 

Altfel, înaintea lui Rohețki, Mircea Crainiciuc mai pusese ochii pe un fotbalist al Cetății. În urmă cu câteva zile, președintele Farului s-a interesat la modul serios de mijlocașul Ionel Celpan. Interesant este că Mircea Crainiciuc trăia cu impresia că Celpan are 27 de ani, însă când a aflat că are cu 5 ani mai mult, a preferat să renunțe la orice discuție pe tema acestui transfer.
 

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

11 Jul. 2009, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă